ασταρια-εξωτερικων-επιφανειων

SurfaΜix P WBQ 4kg Χαλαζιακό αστάρι πρόσφυσης

Surfamix P WB Quartz 4 kg
Surfamix P WB Quartz 4 kg
Κωδικός: SMPQ00EL004
Κατασκευαστής: NanoPhos
Κατηγορίες: ασταρια-εξωτερικων-επιφανειων

Το Surfamix P WB Quartz είναι ένα ειδικό, έτοιμο προς χρήση βιομηχανικό χαλαζιακό αστάρι υδατικής βάσης

SMPQ00EL004
11,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Το Surfamix P WB Quartz είναι ένα ειδικό, έτοιμο προς χρήση βιομηχανικό χαλαζιακό αστάρι υδατικής βάσης, ειδικής σύνθεσης, με συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας, το οποίο δημιουργεί εξαιρετική πρόσφυση σε μη συνήθη υποστρώματα, τα οποία έχουν λεία επιφάνεια ή χαμηλή απορροφητικότητα.

Είναι έτοιμο προς χρήση, έχει αντοχή σε αλκαλικό περιβάλλον και είναι εύκολο στην εφαρμογή με απλά εργαλεία. Με τα χαλαζιακά αδρανή που περιέχει, βελτιώνει την πρόσφυση της επιφάνειας και λειτουργεί ως σύνδεσμος για το κονίαμα που θα εφαρμοσθεί επάνω σ’ αυτήν.

Το Surfamix P WB Quartz χρησιμοποιείται σαν αστάρι πρόσφυσης σε επιφάνειες λείες και μη απορροφητικές όπως εμφανή μπετά, μωσαϊκά, παλιές στρώσεις μαρμάρων, βαμμένες επιφάνειες τοιχοποιίας. Σε επιφάνειες τοιχοποιίας, με τη χρήση του εξασφαλίζεται άριστη πρόσφυση του σοβά που θα ακολουθήσει. Επίσης είναι εξαιρετικό υπόστρωμα (σύνδεσμος) σε επιφάνειες δαπέδων χαμηλής απορροφητικότητας για το γέμισμα δαπέδων και επικόλληση πλακιδίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.