βερνικια

NanoPhos SurfaPaint Wood Varnish UV Blocker Bερνίκι Ξύλου - 375 ml

SurfaPaint Wood Varnish UV Blocker 375 ml
SurfaPaint Wood Varnish UV Blocker 375 ml
Κωδικός: 1610
Κατασκευαστής: NanoPhos
Κατηγορίες: βερνικια

Διαφανές, σατινέ βερνίκι ξύλου για απώθηση λεκέδων και UV προστασία

1610
7,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Διαφανές βερνίκι ξύλου, με σατινέ φινίρισμα, υδατικής βάσης με εξαιρετικές αδιαβροχοποιητικές, ελαιοαπωθητικές ιδιότητες και προστασία από UV ακτινοβολία.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPaint Wood Varnish - UV Blocker είναι ένα βερνίκι υψηλής ποιότητας, υδατικής βάσης, για τελική επίστρωση, το οποίο προστατεύει τις εσωτερικές και, ιδιαίτερα, τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες από τις καιρικές συνθήκες, το νερό και τους ελαιώδης λεκέδες. Το SurfaPaint Wood Varnish-UV Blocker δημιουργεί ένα λεπτό διαφανές προστατευτικό φιλμ με εξαιρετικές ιδιότητες, όσον αφορά την πρόσφυση, την ανθεκτικότητα και την αντοχή στα γδαρσίματα.  Το SurfaPaint Wood Varnish-UV Blocker δίνει ένα σατινέ φινίρισμα που ενισχύει την εμφάνιση του φυσικό ξύλου. Τα βασικά του συστατικά παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Απορροφητικές, ευαίσθητές, φυσικές ξύλινες επιφάνειες όπως, πόρτες, παράθυρα, κουφώματα, επενδύσεις, περιφράξεις, πλάκες/σανίδες οροφής, έπιπλα κήπου/υπόστεγα, πέργκολες, ξύλινα δάπεδα και αποβάθρες

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή: Ανακαινίστε καλά πριν τη χρήση. Το SurfaPaint Wood Varnish - UV Blocker είναι έτοιμο για χρήση. Εφαρμόστε 2 στρώσεις για την καλή προστασία και 3 επιστρώσεις για εξαιρετική προστασία. Η τρίτη εφαρμογή επικαλύψεων μπορεί να αυξήσει το γυαλιστερό φινίρισμα. Μην χρησιμοποιείτε παραπάνω ποσότητα από τη συνιστώμενη. Πρόσθετες στρώσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 3-4 ώρες μετά από την προηγούμενη εφαρμογή. Αν έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν SurfaPaint Wood Stain ή άλλο σύστημα βαφής, μην εφαρμόσετε το SurfaPaint Wood Varnish-UV Blocker αν δεν περάζουν 72 ώρες από την προηγούμενη εφαρμογή.

Προετοιμασία: Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και τριμμένες με ένα κατάλληλο γυαλόχαρτο (σε περίπτωση άβαφης επιφάνειας).

Καλυπτικότητα: 10-12 m²/L.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού