βερνικια

DECOLUX Διακοσμητικό ακρυλικό βερνίκι διαλύτου για τεχνοτροπίες ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 750ml

DECOLUX 750 ml
DECOLUX 750 ml
Κωδικός: 2068
Κατασκευαστής: durostick
Κατηγορίες: βερνικια
Διακοσμητικό ακρυλικό βερνίκι διαλύτου για τεχνοτροπίες
2068
10,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Ακρυλικό, γυαλιστερό βερνίκι που αποτελεί ιδα­νικό σύστημα για την ομογενοποίηση με τις με­ταλλικές ανεξίτηλες πούδρες LUSSO D’ORO. Με ισχυρά φίλτρα UV, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη UV ακτινοβολία και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαι­oαπωθητικό φιλμ προστασίας που δεν ξεφλουδί­ζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. Προσφέρει ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα σε μαρμαροσοβά, γυψοσοβά, γυψοσανίδα, τσιμε­ντοσανίδα, καθώς και σε MDF, νοβοπάν. Διακοσμεί και προστατεύει τοίχους βαμμένους με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα καθώς και άβαφους. Ξύλινες πόρτες, ντουλάπες που έχουν περαστεί με ριπολίνες ή βερνίκια, εάν εφαρμόσουμε δύο στρώσεις με το σύστημα τεχνοτροπίας DECOLUX με LUSSO D’ORO συνδυάζονται ιδανικά, τόσο σε μοντέρνους όσο και σε κλασικούς χώρους. Αναβαθμίζει αισθητικά γύψινα, τσιμεντένια ή κε­ραμικά αγάλματα, καθώς και γλάστρες, μικρού ή μεγάλου μεγέθους, δίνοντας άλλη μορφή και αξία στις ανεξίτηλες αποχρώσεις του χρυσού, αση­μιού, χαλκού με αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Προστατεύει τα διακοσμητικά χα­λαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO τόσο από την ολισθηρότητα όσο και από την ηλιακή ακτινοβολία.

Χρώμα: διάφανο.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

1lt/5-8m², στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με τη απορροφητικότητά τους

Συσκευασία

750ml, 2,5lt

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

 H332 - Επιβλαβές σε περίπτωση εισπνοής  H304 - Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς H225 - Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα H361d- Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.  H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος  H373 - Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση  H336 - Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.