βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

ΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ GUMILAK 250ml

ΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ GUMILAK
ΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ GUMILAK
Κωδικός: 980
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

HARDENER

Η προσθήκη  Σκληρυντή GUMILAK metal στο GUMILAK metal επιταχύνει το στέγνωμα και την ανάπτυξη της σκληρότητας,  ενισχύει τις μηχανικές ιδιότητες του χρώματος και ταυτόχρονα  επιτυγχάνει υψηλότερες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

980
7,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η προσθήκη Σκληρυντή GUMILAK metal στο GUMILAK metal επιταχύνει το στέγνωμα και την ανάπτυξη της σκληρότητας, ενισχύει τις μηχανικές ιδιότητες του χρώματος και ταυτόχρονα επιτυγχάνει υψηλότερες αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο Σκληρυντής GUMILAK metal είναι υψηλών στερεών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μεγάλη δραστικότητα οικονομικότερο αποτέλεσμα και χαμηλότερο ποσοστό VOC. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Στιλπνότητα : Δ.Ε. Ειδικό βάρος : 1,00– 1,02 kg/lt. Απόδοση : Δ.Ε. Προσθήκη - Αραίωση : 10% σε όγκο στο GUMILAK metal. Αραιώνουμε με τον κατάλληλο διαλύτη ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής. Κατηγορία VOC : Δ.Ε.* * Το προϊόν που προκύπτει μετά την ανάμιξη του Σκληρυντή GUMILAK metal με το GUMILAK metal εντάσσεται στην Kατηγορία VOC: Α. «Ειδικά επιχρίσματα ενός συστατικού. Αντιδιαβρωτικό φινίρισμα». Β. «Ειδικά επιχρίσματα δύο συστατικών. Αντιδιαβρωτικό φινίρισμα» Στέγνωμα : Στεγνό στην αφή σε 2 – 3 ώρες Επαναβαφή : Tουλάχιστον 18 ώρες από την εφαρμογή. Συνιστάται η επαναβαφή να γίνεται μετά την πλήρη σκλήρυνση της πρώτης στρώσης. Οι παραπάνω χρόνοι επιμηκύνονται κάτω από κρύες και υγρές καιρικές συνθήκες. Χρόνος Ζωής στο δοχείο : Το μίγμα ΣΚΛΗΡΥΝΤΗΣ GUMILAK metal - GUMILAK metal μετά την ανάμιξη πρέπει να εφαρμοστεί εντός 8-12 ωρών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 375 ml. 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

   

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.

Εφαρμογή Υπολογισμού