ενεργειακα-χρωματα

VITEXTHERM GRANIKOT ACRYLIC ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΟΒΑΣ ΛΕΥΚΟΣ 1mm 25 Kg

GRANIKOT ACRYLIC
GRANIKOT ACRYLIC
Κωδικός: 1064
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ενεργειακα-χρωματα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Υψηλής ποιότητας ακρυλικός σοβάς ιδανικός για προσόψεις κτιρίων, ανθεκτικός στις ακραίες καιρικές συνθήκες με άριστες προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στην UV ακτινοβολία. Είναι εξαιρετικά συμπαγής, έχει άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα.

1064
35,80 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υψηλής ποιότητας ακρυλικός σοβάς ιδανικός για προσόψεις κτιρίων, ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες με άριστες προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στην UV ακτινοβολία. Είναι εξαιρετικά συμπαγής, έχει άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία και τη διακόσμηση τόσο εξωτερικών όσο και εσωτερικών επιφανειών (σοβά, σκυρόδεμα, θερμομονωτικά συστήματα για την πρόσοψη κτιρίων).
Πιστοποιημένος με τη σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 15824. Ο ακρυλικός σοβάς Granikot αποτελεί μέρος του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης Vitextherm, το οποίο είναι πιστοποιημένο με τη σήμανση CE σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ETAG-004. Αριθμός πιστοποιητικού: ΕΤΑ-15/0148.

• Άριστες προστατευτικές ιδιότητες απέναντι στην UV ακτινοβολία
• Άριστη πρόσφυση και ελαστικότητα

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε λευκή και διάφανη βάση, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή απεριορίστου αριθμού αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex. Η λευκή βάση χρησιμοποιείται και ως λευκό προϊόν.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά ή χρώμα.
Σε νέες επιφάνειες από τσιμέντο, μπετόν - σκυρόδεμα, γυψοσανίδες ή επιφάνειες που έχουν προηγουμένως καλυφθεί με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα νερού εφαρμόζεται αστάρι Granikot Primer.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζουμε με ανοξείδωτη μεταλλική σπάτουλα με αραίωση έως μέγιστο 2% με νερό και χρήση πλαστικής σπάτουλας για τη δημιουργία του τελικού εφέ. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%. Μην εφαρμόζετε το προϊόν υπό βροχή ή σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και δυνατού αέρα. Προστατεύστε τις επιφάνειες από ανομοιογενή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για να αποτρέψετε ανόμοιο στέγνωμα. Αποφύγετε την απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Δεν πρέπει να παγώσει.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 4-6 ώρες και σε βάθος σε 24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Μετά την πλήρη σκλήρυνση το εφαρμοσμένο υλικό δεν χρειάζεται πλέον καμία προστασία από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

Μακριά από παιδιά • Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Περιέχει βιοκτόνο προϊόν: Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1), BIT και Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού