εξηλασμενη-πολυστερινη

FIBRANxps BT, Ξυλοτύπων 2500x600mmΧ70mm

FIBRANxps BT, Ξυλοτύπων 2500x600mmΧ70mm
FIBRANxps BT, Ξυλοτύπων 2500x600mmΧ70mm
Κωδικός: 046.01.3713
Κατασκευαστής: FIBRAN
Κατηγορίες: εξηλασμενη-πολυστερινη

17.17Εξηλασμένη πολυστερίνη.

Τιμή ανά Φύλλο .

046.01.3713
18,69 €

(12,46 € m2)

Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

FIBRANxps ETICS BT Ξυλοτύπων BT/60/LI 2500x600x70mm FIBRAN

Το FIBRANxps ETICS BT είναι θερμομονωτική πλάκα από εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS), σχεδιασμένη για εφαρμογές θερμομόνωσης σε κατασκευές και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου των κατασκευών, μονωτές και ιδιώτες που αναζητούν ένα πρακτικό και ανθεκτικό υλικό για αποτελεσματική θερμική προστασία.

Η πλάκα διαθέτει επιφάνεια με διαμήκεις αυλακώσεις, οι οποίες διευκολύνουν την πρόσφυση κονιαμάτων και συγκολλητικών υλικών. Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζει την ομαλότερη και ασφαλέστερη εφαρμογή των επόμενων στρώσεων, περιορίζοντας την ανάγκη για πρόσθετη προετοιμασία της επιφάνειας.

Η πλευρική διαμόρφωση τύπου LI συμβάλλει στην καλύτερη συναρμογή των πλακών και στον περιορισμό της δημιουργίας θερμογεφυρών μεταξύ των ενώσεων. Η εξηλασμένη πολυστερίνη προσφέρει θερμομονωτική προστασία και είναι κατάλληλη για έργα όπου απαιτείται σταθερή, ομοιόμορφη και εύκολη στην τοποθέτηση μόνωση.

Τι περιλαμβάνει

Κάθε δέμα περιλαμβάνει πλάκες συνολικής επιφάνειας 9,0m², με διαστάσεις 2500x600mm και πάχος 70mm.

Γιατί να επιλέξετε το FIBRANxps ETICS BT;

Επιλέγεται για την αυλακωτή επιφάνειά του, που διευκολύνει την εφαρμογή κονιαμάτων και συγκολλητικών, καθώς και για τη διαμόρφωση ακμών LI που βοηθά στη σωστή συναρμογή των πλακών. Οι μεγάλες διαστάσεις του επιταχύνουν την κάλυψη της επιφάνειας, ενώ η σύνθεση από εξηλασμένη πολυστερίνη προσφέρει μια πρακτική λύση για απαιτητικές εργασίες θερμομόνωσης.

Ενδεικτικές εφαρμογές

  • Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.
  • Θερμομόνωση τοίχων και κατακόρυφων επιφανειών.
  • Θερμομόνωση κεκλιμένων οροφών.
  • Εφαρμογές όπου απαιτείται καλή πρόσφυση κονιαμάτων και συγκολλητικών.
  • Κατασκευές με ανάγκη περιορισμού θερμογεφυρών στις ενώσεις των πλακών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού