επαλλειπτικα

HYROOF HYBRID PU ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ 750ml

HYROOF HYBRID PU ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ 750ml
HYROOF HYBRID PU ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ 750ml
Κωδικός: 1324
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: επαλλειπτικα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

To HyRoof Hybrid PU είναι υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, νέας τεχνολογίας με βάση ακρυλική πολυουρεθάνη νερού. Σχηματίζει μια υψηλής ελαστικότητας, αδιαπέραστη χωρίς ραφές (seamless) μεμβράνη, προσφέροντας εξαιρετική προστασία από υγρασία και στάσιμα νερά. TO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

1324
5,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Ενα ιδανικό προιόν για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη:

  • Χωρίς οσμές
  • Έτοιμο προς χρήση
  • Εύκολο στην εφαρμογή

 

Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα  υποστρώματα στέγης όπως σκυρόδεμα, ασφαλτικές μεμβράνες, τσιμεντόπλακες, ακρυλικές, πολυουρεθανικές βαφές κ.α.. Εμφανίζει πολύ χαμηλή πρόσληψη νερού, καλύπτει εξαιρετικά μικρορωγμές και τριχοειδή. Η καινοτόμα σύνθεσή του προσφέρει γρήγορη επιφανειακή σκληρότητα εμποδίζοντας την επικάθηση των ρύπων με συνέπεια τη διατήρηση της λευκότητας και των θερμοανακλαστικών ιδιοτήτων σε βάθος χρόνου. Επιδεικνύει υψηλή ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες από -20°C / +80°C και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη θερμική γήρανση. 

Είναι πιστοποιημένο από το Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής, για τις ιδιότητές του ως ψυχρό υλικό κάλυψης οροφών, με αποτέλεσμα να αποτελεί τελική στρώση υψηλής ανακλαστικότητας (ανακλαστικότητα στο ορατό φάσμα 93%), που βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μειώνοντας το κόστος ψύξης. 

Η εύκολη εφαρμογή του, η ασφαλής χρήση του και η απουσία περιορισμών καθιστά το HyRoof Hybrid PU ιδανική λύση για τον τελικό καταναλωτή που θα θελήσει να το εφαρμόσει μόνος.

 

     •    Υβριδικό ελαστομερές πολυουρεθάνης
     •    Σχηματίζει υψηλής ελαστικότητας, αδιαπέραστη χωρίς ραφές μεμβράνη
     •    Εξαιρετική προστασία από υγρασία και στάσιμα νερά έως και 10 χρόνια

 

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πιστοποιημένο με την Eυρωπαϊκή Τεχνική Έγκριση (ETA 16/0755) από τον κοινοποιημένο οργανισμό TZUS- μέλος της EOTA - σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Τεχνική Οδηγία ETAG 005 (Υγρά Συστήματα Στεγανοποίησης- Liquid Applied Roof Waterproofing Kits).
Το HyRoof Hybrid PU είναι πιστοποιημένο από το Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής, για τις ιδιότητές του ως ψυχρό υλικό, με τα παρακάτω:
Αρχική ολοφασματική ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία SR = 88% (300-2500nm) (ASTM E 903-96 και ASTM G 159-98)
Aνακλαστικότητα στο ορατό φάσμα SRvis = 93% (ASTM E 903-96 και ASTM G 159-98)
Aνακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία SRnir = 89% (ASTM E 903-96 και ASTM G 159-98)
Συντελεστής εκπομπής στην υπέρυθρη ακτινοβολία  ε = 0,87 (ASTM E 408 –71 –2002)
Δείκτης ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία SRI = 111 (ASTM E 1980-01)

 

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Λευκό.

 

 

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ 
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, ή τυχόν σαθρά υλικά. Σε περίπτωση ρωγμών χρησιμοποιείστε για την κάλυψή τους Ελαστομερή Στόκο της Vitex. Νέες ή παλιές βαμμένες επιφάνειες ασταρώνονται με HyRoof Primer με σκοπό την σταθεροποίηση των προς βαφή επιφανειών.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται με ρολό, πινέλο, βούρτσα, πατρόγκα ή πιστόλι airless σε δύο στρώσεις σταυρωτά χωρίς αραίωση, με συνολική κατανάλωση τουλάχιστον 1 Lt/m² σ’ όλη την προς στεγάνωση επίπεδη επιφάνεια και στα περιμετρικά κατακόρυφα στηθαία σε τουλάχιστον 30-40 cm ύψος. Για προστασία και διάρκεια ζωής της στεγάνωσης έως και 10 χρόνια απαιτείται η χρήση ενισχυτικού πολυεστερικού υφάσματος 50-100 gr/m². Ο οπλισμός ενσωματώνεται στις στρώσεις ενώ  η υποκείμενη επιφάνεια είναι ακόμα νωπή. Συνίσταται η κατανάλωση του  HyRoof Hybrid PU να είναι 1,1 Lt/m² κάτω από τον οπλισμό, τελική στρώση 0, 8 Lt/m²,  φτάνοντας σε μια συνολική κατανάλωση τουλάχιστον  1,9 Lt/m². 

Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5°C, μεγαλύτερες από 35°C και/ή σχετική υγρασία πάνω από 70% ή αν υπάρχει κίνδυνος βροχής ή παγετού το επόμενο σαρανταοκτάωρο.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 16-24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

Mακριά από παιδιά • Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Περιέχει βιοκτόνο προϊόν: Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1), BIT και Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793 777.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού