επιχρισματα

Malta Uno 25kg Έτοιμος ενισχυμένος λευκός σοβάς μίας στρώσης για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές.

Plaster fill 25kg
Plaster fill 25kg
Κωδικός: 1.01.01.1020
Κατασκευαστής: Bauer
Κατηγορίες: επιχρισματα

Έτοιμος ενισχυμένος λευκός σοβάς μίας στρώσης για εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές

1.01.01.1020
5,26 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Περιγραφή Ο σοβάς MALTA UNO είναι ένα έτοιμο ενισχυμένο μαρμαροκονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης για τη δημιουργία επιχρισμάτων μίας στρώσης με εξαιρετικές αντοχές στους περιβαντολογικούς παράγοντες και άριστη τελική επιφάνεια. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικές - εξωτερικές επιφάνειες για πάχη έως 3 cm. Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα • Αποφυγή ρηγματώσεων • Άριστη συμβατότητα με τσιμεντοειδή υποστρώματα • Διαπνέον υλικό • Ανάπτυξη υψηλών τελικών αντοχών σε ακραίες κλιματικές συνθήκες • Πλήρης απουσία επιφανειακών αλλοιώσεων • Μεγάλη ικανότητα πρόσφυσης • Λεία τελική επιφάνεια με πολύ καλό φινίρισμα

Παραδείγματα εφαρμογών Ο σοβάς MALTA UNO της BAUER αντικαθιστά την βασική και την τελική στρώση του παραδοσιακού σοβά (plaster fill) και είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση επάνω σε τούβλα, τσιμεντόλιθους και σε υποστρώματα που έχουν προετοιμαστεί με πεταχτό σοβά ή ενισχυτικό πρόσφυσης KAPAGRIP.

Προετοιμασία υποστρώματος Εξασφαλίστε επιφάνειες σταθερές που να έχουν ξηρανθεί πλήρως και να μην παρουσιάζουν τάσεις συρρίκνωσης. Απομακρύνετε σαθρά, αποκολλημένα τμήματα, ρύπους, λάδια, σκόνες κλπ. Πριν την εφαρμογή του σοβά MALTA UNO προετοιμάστε το υπόστρωμα και όπου απαιτείται κάντε πεταχτό και στην συνέχεια διαβρέξτε την επιφάνεια εφαρμογής μέχρι κορεσμού ή εφαρμόστε ενισχυτικό πρόσφυσης KAPAGRIP αντί του πεταχτού.

Προετοιμασία μίγματος  Το υλικό προετοιμάζεται σε δοχείο ρίχνοντας πρώτα την απαιτούμενη ποσότητα νερού και προσθέτοντας το περιεχόμενο του σάκου σταδιακά ανακατεύοντας με τη χρήση ηλεκτρικού αναδευτήρα χαμηλών στροφών, έως ότου έχουμε ένα μίγμα ομοιογενές με την επιθυμητή σύσταση.

Οδηγίες χρήσεως O σοβάς MALTA UNO εφαρμόζεται με το χέρι ή με μηχανή σοβατίσματος. Όσο ο σοβάς είναι ακόμη νωπός, εξομαλύνετε την επιφάνεια με κατάλληλο εργαλείο επιπέδωσης (πήχης). Όταν ‘τραβήξει’ αρκετά τρίψτε την επιφάνεια με σκληρό, βρεγμένο σφουγγάρι. Για λείο φινίρισμα, συνεχίστε με στεγνό σφουγγάρι. Ο χρόνος που απαιτείται για να τραβήξει ο σοβάς εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, το πάχος του σοβά και το πορώδες του υποστρώματος. Mετά τη χρήση απομακρύνετε τα υπολείμματα του υλικού από τα εργαλεία με νερό, όσο αυτό είναι ακόμη νωπό ή με άλλες μεθόδους πχ τρίψιμο ή ξύσιμο όταν αυτό έχει ξηρανθεί.

Συσκευασίες Χάρτινοι ανθεκτικοί σάκοι των 25kg.

Αποθήκευση Σε σκιερούς, κατά προτίμηση στεγασμένους χώρους χαμηλής υγρασίας για τουλάχιστον 12 μήνες στην αρχική σφραγισμένη συσκευασία

Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: Τσιμεντοειδής κονία Απόχρωση: Λευκό Χρόνος ζωής στο δοχείο: 5 ώρες στους +20οC Τριχοειδής απορρόφηση νερού: Wc0 Αντοχή σε θλίψη μετά από 28 ημέρες: 4,0 N/mm2 Αντοχή σε κάμψη μετά από 28 ημέρες: 1,5 N/mm2 Πρόσφυση μετά από 28 ημέρες: 0,50 N/mm2 Συντελεστής θερμικής αγωγιμότητας (λ): ≤ 0,61 W/mK Συντελεστής διαπερατότητας υδρατμών (μ) : 15/35 Μέγιστο πάχος εφαρμογής: 30mm

Κατανάλωση

≈ 13 kg/m2/cm

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση • Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού • Μακριά από παιδιά • Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο • Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε • Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/ αναθυμιάσεις/ αέρια/ σταγονίδια/ ατμούς/ εκνεφώματα • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ PORTLAND

 

Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-7793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού