ετοιμα-κονιαματα-επιχρισματα

Bau Resina 25kg

Bau Resina
Bau Resina
Κωδικός: 1.01.01.3000
Κατασκευαστής: Bauer
Κατηγορίες: ετοιμα-κονιαματα-επιχρισματα

Έγχρωμη πατητή τσιμεντοκονία Bauer Bau-resina

1.01.01.3000
23,50 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Μοναδικής αισθητικής υλικό επένδυσης τοίχων και δαπέδων, λεπτού πάχους (2- 4mm), βάσεως τσιμέντου και χαλαζία σε πολλές αποχρώσεις για την δημιουργία μίας σταθερής τελικής επιφάνειας τσιμεντοκονίας υψηλής αντοχής. Είναι απολύτως φυσικό προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον απαλλαγμένο από διαλύτες και άλλες επιβλαβείς πτητικές ουσίες. Έχει απαλό και ομαλό φινίρισμα καθιστώντας το ιδανικό για σύγχρονους και μινιμαλιστικούς χώρους. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους σκληρών επιφανειών. Μπορεί να εφαρμοστεί σε δάπεδα, τοίχους, σκάλες, έπιπλα και άλλα, εσωτερικά και εξωτερικά. Δεν χρειάζεστε αρμούς επομένως, μπορείτε να πετύχετε συνεχείς επιφάνειες και να συνδυάζεται με άλλα υλικά όπως ξύλο, κεραμικό κλπ.
Μια σύγχρονη εναλλακτική λύση με βαθιές ρίζες στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καλαίσθητη, με γρήγορη εφαρμογή και εύκολη συντήρηση

Κατανάλωση: ~ 4kg /m2 για δύο στρώσεις
Χρώμα: 11 Διαφορετικές αποχρώσεις
Συσκευασία: 26kg (A+B)

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση • Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού • Μακριά από παιδιά • Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο • Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε • Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/ αναθυμιάσεις/ αέρια/ σταγονίδια/ ατμούς/ εκνεφώματα • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ PORTLAND

 

Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-7793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού