κολλεσ-για-πλακιδια-μαρμαρα-φυσικουσ-λυθουσ

Decoset ΓΚΡΙ 25 KG

Decoset ΓΚΡΙ 25 KG
Decoset ΓΚΡΙ 25 KG
Κωδικός: 1.01.00.0300
Κατασκευαστής: Bauer
Κατηγορίες: κολλεσ-για-πλακιδια-μαρμαρα-φυσικουσ-λυθουσ

Υψηλών προδιαγραφών ρητινούχα κόλλα για διακοσμητικά τούβλα, φυσικούς λίθους

1.01.00.0300
10,80 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Υψηλών προδιαγραφών ρητινούχα κόλλα για διακοσμητικά τούβλα, φυσικούς λίθους, τεχνητές πέτρες, πλακίδια μεγάλων διαστάσεων, κεραμικά πλακίδια όλων των τύπων, γρανίτη κλπ. Παραδείγματα εφαρμογών: Τοποθέτηση επενδύσεων σε τοίχους και δάπεδα. Για στρώσεις μεγάλου πάχους, Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ιδανική για :Διακοσμητικά τούβλα (συνθετικά, κεραμικά, απλά), Τσιμεντόπλακες , Σχιστόλιθους, Φυσικές και τεχνητές πέτρες όλων των τύπων, τουβλάκια προσόψεων, Κεραμίδια, Δάπεδα Καρύστου, Επενδύσεις απορροφητικών και λιγότερο απορροφητικών κεραμικών πλακιδίων, Κεραμικές ψηφίδες και πλάκες, Διακοσμητικές ψηφίδες με πλέγμα στο πίσω μέρος, Πλακίδια μεγάλων διαστάσεων. Το ίδιο υλικό χρησιμοποιείται και για την αρμολόγηση των επιφανειών.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση • Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού • Μακριά από παιδιά • Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο • Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε • Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/ αναθυμιάσεις/ αέρια/ σταγονίδια/ ατμούς/ εκνεφώματα • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/ διεθνείς κανονισμούς • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή.

ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ PORTLAND

 

Τηλ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-7793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.