Κόλλα Weber 460P 25 kg Μεγέθυνση

Κόλλα Weber 460P 25 kg

RIGIPS RIGIPS

3221

Νέο

Κονίαμα για συγκόλληση και για βασικό επίχρισμα του EPS και XPS για εφαρμογή σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

More details

Άμεσα Διαθέσιμο / 1-3 Μέρες

9,15 €

με Φ.Π.Α.

Διαθεσιμότητα: Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τις διαθέσιμες ποσότητες πριν την επίσκεψή σας στο κατάστημα, καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς.

210 6105428

Περιγραφή προϊόντος Κονίαμα για τη συγκόλληση και επίχριση των πλακών EPS (διογκωμένη πολυστερίνη) και XPS (εξηλασμένη πολυστερίνη) κατά την εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης. Κατάλληλο για τον εγκιβωτισμό υαλοπλέγματος και για την συγκόλληση των διακοσμητικών λεπτομερειών από EPS και XPS.

Εφαρμογή Χρησιμοποιείται για την συγκόλληση και βασικό επίχρισμα της θερμομόνωσης με πλάκες EPS και XPS και είναι μέρος των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης weber.therm. Κατάλληλη για την ενίσχυση του σοβά πάνω από ανόργανα υποστρώματα.

Κάλυψη Ανάλογα με την ομαλότητα της επιφάνειας, η ποσότητα που απαιτείται μπορεί να διαφέρει ελαφρώς. Για 1m2 του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, απαιτείται 8 κιλά ξηρού μίγματος . 4kg για την συγκόλληση και 4kg για βασικό επίχρισμα με την ενσωμάτωση του υαλοπλέγματος ενίσχυσης.

Εφαρμογή 1. Σταδιακά προσθέστε 25kg ξηρού μίγματος σε 5,25 λίτρα νερό. Ανακατέψτε έως ότου το μείγμα γίνει ομοιογενές και μπορεί να εφαρμοστεί με ένα μηχάνημα ανάδευσης σε χαμηλή ταχύτητα. Το μείγμα δεν θα πρέπει να περιέχει σβώλους ή ίχνη ξηρού προϊόντος. Μετά από 10 λεπτά, αναδέψτε ξανά. Το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση για έως 3 ώρες 2. Το μίγμα συγκόλλησης εφαρμόζεται στα άκρα των μονωτικών πλακών (προσέχοντας να μην μείνει κόλλα στις πλευρές των πλακών) και μέσα στο πλαίσιο που δημιουργείται τοποθετούνται 5-6 ‘μπάλες’ του μίγματος. 3. Οι μονωτικές πλάκες τοποθετούνται στον τοίχο. Κάθε ένωση των μονωτικών πλακών θα πρέπει να βρίσκεται στην μέση, ανάμεσα στους 2 κάθετους αρμούς των από πάνω και κάτω σειρών από μονωτικές πλάκες. 4. Περιμένετε για 48 ώρες μέχρι να στεγνώσει το συγκολλητικό κονίαμα και εφαρμόστε τα ειδικά βύσματα στερέωσης για την επιπλέον μηχανική στήριξη των μονωτικών πλακών. 5. Μετά την αγκύρωση, οι μονωτικές πλάκες πρέπει να λειαίνονται, ώστε η επιφάνεια των μονωτικών πλακών να είναι λεία και ομαλή. 6. Πριν από την εφαρμογή του βασικού επιχρίσματος (εγκιβωτισμό πλέγματος ενίσχυσης), θα πρέπει να γίνεται επιπλέον ενίσχυση σε κρίσιμα τμήματα της πρόσοψης με ειδικά τεμάχια σύμφωνα με τις τεχνικές οδηγίες εφαρμογής (γωνίες, παράθυρα κ.τ.λ.). Μετά μία στρώση από το συγκολλητικό κονίαμα σε πάχος 3-4mm εφαρμόζεται και, στη συνέχεια, εγκιβωτίζεται το πλέγμα ενίσχυσης, έτσι ώστε το πλέγμα να καλύπτεται πλήρως. Θα πρέπει να υπάρχει αλληλοεπικάλυψη των πλεγμάτων ενίσχυσης τουλάχιστον 10 εκ. Ο χρόνος ωρίμανσης του βασικού επιχρίσματος είναι 7 ημέρες και μπορεί να επεκταθεί, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.