τριβεία-τοίχου

ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΒΕΙΟ ΤΟΙΧΟΥ, 4m, FF GROUP (43281, 43282)

ΣΩΛΗΝΑΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΓΙΑ...
Κωδικός: 045.07.4154
Κατασκευαστής: F.F. Group
Κατηγορίες: τριβεία-τοίχου
045.07.4154
23,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης 4 m για τριβείο τοίχου FFGroup 44998

Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης FFGroup 44998 είναι κατάλληλος για χρήση με τα τριβεία τοίχου FFGroup 43281 και 43282. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και τεχνίτες που θέλουν να συνδέσουν το τριβείο με σύστημα αναρρόφησης, περιορίζοντας τη διασπορά της σκόνης κατά την εργασία.

Με μήκος 4 m, προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και διευκολύνει την εργασία σε τοίχους και οροφές, χωρίς συχνές μετακινήσεις του εξοπλισμού αναρρόφησης. Η εύκαμπτη κατασκευή του ακολουθεί τις κινήσεις του χειριστή και βοηθά στη διατήρηση μιας πιο άνετης και ομαλής ροής εργασίας.

Η σύνδεση του τριβείου με ηλεκτρική σκούπα ή κατάλληλο σύστημα αναρρόφησης συμβάλλει στη συγκράτηση των υπολειμμάτων λείανσης, ώστε ο χώρος εργασίας να παραμένει καθαρότερος και η διαδικασία προετοιμασίας και καθαρισμού να γίνεται ευκολότερα.

Τι περιλαμβάνει

Έναν εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης μήκους 4 m, για χρήση με τα τριβεία τοίχου FFGroup 43281 και 43282.

Γιατί να επιλέξετε τον FFGroup 44998;

Είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ για εργασίες λείανσης σε μεγάλες επιφάνειες, καθώς συνδυάζει αυξημένη ακτίνα δράσης με ευκαμψία και εύκολη χρήση. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για τη βελτίωση της διαχείρισης της σκόνης και για πιο καθαρή, οργανωμένη εργασία με συμβατό τριβείο τοίχου.

Ενδεικτικές εφαρμογές

  • Λείανση και προετοιμασία τοίχων πριν από βάψιμο.
  • Εργασίες σε γυψοσανίδες και επιφάνειες με στόκο.
  • Λείανση οροφών με συμβατό τριβείο τοίχου.
  • Σύνδεση τριβείου τοίχου με ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης.
  • Περιορισμός της διασποράς σκόνης στον χώρο εργασίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού