χρωματα

SurfaPaint Aqua X 3 lt

SurfaPaint Aqua X 3 lt
SurfaPaint Aqua X 3 lt
Κωδικός: 1588
Κατασκευαστής: NanoPhos
Κατηγορίες: χρωματα

Αδιάβροχο και διαπνέον χρώμα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου

1588
24,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Το SurfaPaint Aqua X είναι ένα ακρυλικό ψυχρό χρώμα υδατικής βάσης ιδανικό για επιφάνειες με υψηλή υγρασία. 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η σύσταση του SurfaPaint Aqua X προστατεύει και αδιαβροχοποιεί τις βαμμένες επιφάνειες επιτρέποντας τη διαπνοή τους. Αδιαβροχοποιεί τη βαμμένη επιφάνεια, εμποδίζοντας την εξωτερική υγρασία και το νερό της βροχής να διεισδύσουν. Οι σταγόνες νερού δεν απορροφώνται στο υπόστρωμα αλλά μένουν στην επιφάνεια ενώ ταυτόχρονα οι υδρατμοί στο εσωτερικό διαπερνούν το χρώμα αφήνοντας τον τοίχο να αναπνέει. Η υψηλή ανακλαστικότητά του το καθιστά "ψυχρό χρώμα". Είναι ιδανικό για οικοδομικές επιφάνειες που εκτίθενται σε υψηλά ποσοστά υγρασίας και αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως παραθαλάσσιες περιοχές. Εμφανίζει πολλή καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα εφαρμογής και ελαστικότητα. Διατίθεται σε λευκό χρώμα και μπορεί να χρωματιστεί μόνο σε ανοικτές αποχρώσεις. Το SurfaPaint Aqua X είναι ένα ψυχρό χρώμα, πιστοποιημένο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό European Cool Roofs Council (ECRC).

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εξωτερικές επιφάνειες (τοίχοι, τοιχοποιία, τσιμέντο, γυψοσανίδα), Επιφάνειες με υψηλή υγρασία.

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή: Το SurfaPaint Aqua X μπορεί να εφαρμοστεί απ ευθείας σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες τοίχων (τοιχοποιία, σκυρόδεμα, γυψοσανίδες) και όπου εφαρμόζονται υδατικά ακρυλικά χρώματα. Νέα υποστρώματα από τσιμέντο και νέες τοιχοποιίες θα πρέπει να έχουν ωριμάσει για περισσότερο από 3-4 εβδομάδες πριν από την εφαρμογή του ασταριού. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε για αστάρωμα SurfaMix P. Αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια ή αμέσως μετά την εφαρμογή μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του επιχρίσματος.

Προετοιμασία: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και στεγνές πριν την εφαρμογή. Αφαιρέστε τη σκόνη και τη βρωμιά.

Οδηγίες εφαρμογής: Ανακατέψτε καλά πριν την εφαρμογή. Για ρωγμές μεγαλύτερες από 1mm, καλύψτε το κενό με ένα κατάλληλο στόκο. Σε περίπτωση που απαιτείται αραίωση προσθέστε μέχρι 10% νερό κατ όγκο. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 8-35⁰C. Εφαρμόστε 2-3 στρώσεις χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας πινέλο, ρολό ή με ψεκασμό έχοντας ακροφύσιο διαμέτρου 1,4 mm ή περισσότερο. Μην βάλετε περισσότερη ποσότητα από τη συνιστώμενη. Βεβαιωθείτε ότι οι γωνίες και οι άκρες καλύπτονται επαρκώς. Πρόσθετες στρώσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται 4-6 ώρες μετά την προηγούμενη εφαρμογή.

Καλυπτικότητα: 10-12 m²/L.

Δηλώσεις επικινδυνότητας:

 H302

Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης.

 H318

Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη.

 H315

Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.

 H317

Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

 H400

Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού