asfaltopana

ELASTOPLAST P FF MIN Grey 5.0kg (SBS -10 oC ) Τιμή ανα ρολό 8 μέτρων

ELASTOPLAST P FF MIN Grey 5.0kg (SBS -10 oC )
ELASTOPLAST P FF MIN Grey 5.0kg (SBS -10 oC )
Κωδικός: 3026
Κατασκευαστής: Hermes
Κατηγορίες: asfaltopana
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Οικονομικής ποιότητας ελαστομερής ασφαλτική μεμβράνη με θερμοκρασιακό δείκτη ποιότητας (SBS -10oC), με άνω επιφάνεια ορυκτή ψηφίδα και κάτω επιφάνεια φιλμ πολυαιθυλενίου.

3026
44,00 €

(5,50 € m2)

Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Η στεγανωτική μεμβράνη ELASTOPLAST FΜΙΝ είναι ελαστομερής ασφαλτική μεμβράνη το μίγμα της οποίας αποτελείται από τροποποιημένη άσφαλτο διϋλιστηρίου με ελαστομερή (SBS) πολυμερή.
Η άνω επιφάνειά της καλύπτεται από ορυκτή ψηφίδα διαφόρων χρωμάτων.

Είναι απαραίτητη η σωστή προετοιμασία της επιφάνειας του υποστρώματος όπου θα εφαρμοστεί η μεμβράνη. Επισκευάζουμε τυχόν ρωγμές ή οπές, αφαιρούμε τη σκόνη, σαθρά υλικά και τις προεξοχές, έτσι ώστε η επιφάνεια να είναι λεία, καθαρή και στεγνή. Εφαρμόζουμε στην επιφάνεια μια στρώση από ασφαλτικό αστάρι (BITUMOL ή ΣΤΕΓΑΝΟΛ) με ελάχιστη κατανάλωση 400ml/m² και αφήνουμε να στεγνώσει. Ξετυλίγουμε και ευθυγραμίζουμε τα ρολά σύμφωνα με το πλάνο εφαρμογής και στη συνέχεια ξανατυλίγουμε προσεκτικά για να μην χαθεί η ευθυγράμμιση.

Στη συνέχεια, η μεμβράνη ξετυλίγεται αργά και η κατώτερη επιφάνεια θερμαίνεται χρησιμοποιώντας φλόγιστρο μέχρι να αρχίσει να λιώνει το ασφαλτικό μίγμα. Οι πλευρικοί επικαλύψεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 10cm ενώ οι μετωπικές 15cm . Χρησιμοποιώντας μυστρί σφραγίζουμε καλά τις επικαλύψεις με το λειωμένο ασφαλτικό μίγμα.  Ανάλογα με τις απαιτήσεις του εφαρμοζόμενου συστήματος η μεμβράνη μπορεί να επικολληθεί μερικά (επικαλύψεις και ανά 30cm κάθετα) ή ολικά. Πρέπει να τονιστεί ότι η μερική επικόλληση συναντάται μόνο στην πρώτη στρώση ενός συστήματος πολλαπλών στρώσεων και ότι οι επόμενες στρώσεις πρέπει να είναι ολικά επικολλημένες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού