astaria

Isomat Flex Primer Υψηλής διεισδυτικότητας ακρυλικό αστάρι νερού10 kg

FLEX-PRIMER 10 kg
FLEX-PRIMER 10 kg
Κωδικός: 1663
Κατασκευαστής: Isomat
Κατηγορίες: astaria
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Υψηλής ποιότητας ακρυλικό αστάρι νερού

1663
33,40 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Ιδιότητες Ρητινούχα υδατική διασπορά υψηλής διεισδυτικότητας, η οποία εφαρµοζόµενη σε πορώδεις επιφάνειες, τις σταθεροποιεί και δηµιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόσφυση σε αυτές υδατοδιαλυτών χρωµάτων, κολλών πλακιδίων, ελαστικών κονιαµάτων, επαλειφόµενων ελαστοµερών, ακρυλικών σοβάδων κλπ. ∆ιεισδύει και αγκυρώνει στους πόρους του υποστρώµατος και λειτουργεί ως συνδετική στρώση µεταξύ αυτού και του χρώµατος, του κονιάµατος κλπ., που πρόκειται να εφαρµοστεί. Πεδία εφαρµογής Σε συνδυασµό µε το στεγανό, ελαστικό χρώµα FLEXCOAT, αποτελεί ένα άριστο σύστηµα στεγανοποίησης και διακόσµησης τοίχων. Το FLEX-PRIMER χρησιµοποιείται και ως ετοιµόχρηστο αστάρι, για την εξασφάλιση της πρόσφυσης υδατοδιαλυτών χρωµάτων και των ακρυλικών σοβάδων MARMOCRYL σε πορώδη υποστρώµατα, όπως επιφάνειες από σκυρόδεµα, πλινθοδοµή, σοβά, γυψοσανίδες, µοριοσανίδες κλπ. Σταθεροποιεί τις εύθρυπτες επιφάνειες, όπως σαθρούς σοβάδες κλπ. Ακόµη χρησιµοποιείται ως αστάρι για τη σταθεροποίηση και τη µείωση της απορροφητικότητας επιφανειών από γυψοσανίδες ή µοριοσανίδες, στις οποίες πρόκειται να εφαρµοστούν κόλλες πλακιδίων, το ελαστικό επαλειφόµενο στεγανωτικό κονίαµα AQUAMAT-ELASTIC ή το επαλειφόµενο ελαστοµερές στεγανωτικό ISOMAT SL 17. Κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τεχνικά χαρακτηριστικά Μορφή: γαλάκτωµα Απόχρωση: λευκό Πυκνότητα: 1,00 kg/lit

Τρόπος χρήσης 1. Υπόστρωµα Η επιφάνεια που θα ασταρωθεί πρέπει να είναι στεγνή και τελείως απαλλαγµένη από σκόνες, λίπη, ρύπους κλπ. 2. Εφαρµογή Αναδεύουµε καλά το FLEX-PRIMER και το εφαρµόζουµε οµοιόµορφα επάνω στο υπόστρωµα µε βούρτσα, ρολό ή ψεκασµό, πριν την εφαρµογή του χρώµατος. Κατανάλωση 100-200 g/m2 , ανάλογα µε την απορροφητικότητα του υποστρώµατος. Συσκευασία ∆οχεία 1 kg, 5 kg, 10 kg και 20 kg. Χρόνος ζωής - Αποθήκευση 12 µήνες από την ηµεροµηνία παραγωγής αποθηκευµένο στην αρχική, σφραγισµένη συσκευασία σε θερµοκρασίες µεταξύ +5οC και 35οC. Προστατέψτε το από την άµεση ηλιακή ακτινοβολία και τον παγετό. Παρατήρηση Η θερµοκρασία κατά τη διάρκεια της εφαρµογής πρέπει να είναι τουλάχιστον +5ºC.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού