astaria

HERMES - Bitumol / Ασφαλτικό Βερνίκι για Κόλληση Μεμβρανών 5 lt

BITUMOL 5 lit
BITUMOL 5 lit
Κωδικός: 2069
Κατασκευαστής: Hermes
Κατηγορίες: astaria
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Ασφαλτικό βενίκι διαλύτου με βάση ειδική άσφαλτο, έτοιμο προς χρήση (δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση), σε συσκευασία στρογγυλού μεταλλικού δοχείου. Απόλυτη πρόσφυση στα δομικά στοιχεία. Ιδανικό για προετοιμασία επιφανειών (αστάρι) για ασφαλτικές μεμβράνες

2069
14,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Πρόκειται περί ασφαλτικού βερνικιού ειδικού τύπου, με βάση ειδική άσφαλτο και διαλύτες.

Έχει δυνατή πρόσφυση στα δομικά υλικά, στεγνώνει πολύ γρήγορα και ο υμένας που δημιουργεί, έχει μεγάλη αντοχή στα αραιά διαλύματα οξέων και στα αλκάλια. Είναι το πιο εύχρηστο υλικό για την επικόλληση ασφαλτικών μεμβρανών.

Έχει απόλυτη πρόσφυση σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, ελαφρομπετόν, ξύλα, πέτρες, και τούβλα όπου δημιουργεί σκληρή στεγανωτική προστατευτική μεμβράνη.

Προετοιμασία επιφάνειας

Η επιφάνεια πρέπει να είναι ομαλή ,καθαρή, στεγνή χωρίς σκόνη, λάδια, σκουριές,σαθρά ή ξένα υλικά.

Εφαρμογή

Το BITUMOL εφαρμόζεται εν ψυχρώ με χόρτινη βούρτσα, πινέλο, ρολό ή πιστόλι βαφής σε όλη την επιφάνεια, που πρόκειται να κολληθούν ασφαλτικές μεμβράνες. Δουλεύεται αυτούσιο χωρίς αραίωση, με μία μόνο επάλειψη. Αφού στεγνώσει καλά (συνήθως 24 ώρες) , έτσι ώστε να εξατμιστεί ο διαλύτης που περιέχει, επικολλάται η ασφαλτική μεμβράνη με τη βοήθεια φλόγιστρου. Το στέγνωμα εξαρτάται από την υγρασία και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Για χρήσεις σε κατακόρυφες επιφάνειες , στεγανωτική προστασία σκυροδέματος ή αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών συνιστάται η εφαρμογή σε δύο τουλάχιστον στρώσεις.    

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσβάλλεται από τα πετρελαιοειδή. Δεν εφαρμόζεται σε επιφάνειες προϊόντων από πολυστερίνη (διογκωμένη ή εξηλασμένη) διότι περιέχει οργανικούς διαλύτες.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

∆ηλώσεις επικινδυνότητας: H226 Υγρό και ατµοί εύφλεκτα. H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταµένη ή επανειληµµένη έκθεση. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλµικό ερεθισµό. H315 Προκαλεί ερεθισµό του δέρµατος. H335 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισµό της αναπνευστικής οδού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού