Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε, υπάρχει δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν από το φυσικό κατάστημα μας στην Αθήνα.  Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε! . Παρακαλούμε πριν την επίσκεψη καλέστε μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτές μεταβάλλονται συνεχώς. Τα είδη θα παραμείνουν σε κράτηση για 3 εργάσιμες ημέρες.   

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μας είναι:

Κατάστημα Λεωφόρος Ηρακλείου 130 Αθήνα -Ριζούπολη τκ 11142 Δευτέρα-Παρασκευή 06:00 - 17:00, Σάββατο 06:00 - 15:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

Κατάστημα Οδός Μεσογείων 107 Μαρούσι τκ 15126 Δευτέρα-Παρασκευή 07:00 - 17:00, Σάββατο 07:00 - 15:00, εξαιρουμένων των επίσημων αργιών.

2. Παράδοση με δικά μας μέσα

Αποστολή εντός Αττικής (εκτός νησιά) με το δικό μας μεταφορικό μέσο είναι δωρεάν ανάλογα με το κόστος της παραγγελίας.  Για παραγγελίες κάτω των 20,00€ το κόστος μεταφορικών είναι 2,00€. Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν μεγάλο βάρος ή όγκο, είναι εύθραυστα η ευαίσθητα, επιθυμείτε ειδικούς όρους παράδοσης (π.χ. παράδοση σε όροφο, παράδοση συγκεκριμένη μέρα ή ώρα) μπορείτε να επικοινωνήσετε στo  για να κανονίσουμε μαζί τρόπο αποστολής και κόστος που σας εξυπηρετεί. Η παράδοση γίνεται ενδεικτικά απο 1-εως 4 ημέρες ανάλογα το φόρτο εργασίας και την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας. Οι παραδώσεις των προιόντων γίνονται επι του πεζοδρομίου.

3. Μεταφορική εταιρεία  

Η αποστολή παραγγελιών εκτός αττικής γίνεται με την μεταφορική/πρακτορείο του πελάτη και χρεώνεται, ο ίδιος, τα έξοδα αποστολής.
Για διευκόλυνση αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά (για παραγγελίες άνω των 20€ - χρέωση 2€ για παραγγελίες κάτω των 20€) εντός Αττικής, έως το πρακτορείο/μεταφορική που θα μας υποδείξετε. Το πρόσθετο κόστος της μεταφορικής (το οποίο δεν γνωρίζουμε) επιβαρύνει τον πελάτη και είναι κατόπιν συνεννόησης 

Τρόποι πληρωμής για παραλαβή μέσω μεταφορικής εταιρείας: α. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό β. Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

 Επίσης η εταιρεία « ΚΑΞΗΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ Ν. Ο.Ε.» δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές ή απώλειες από μεταφορική εταιρεία ή εταιρεία ταχυμεταφορών που έχει υποδειχθεί από τον πελάτη.  


  • 34fc6cef3eedc35b849d7a1ee01931c9.png