επιχρισματα

BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ 40 kg

BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ 40 kg
BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ 40 kg
Κωδικός: 3144
Κατασκευαστής: ΗΡΑΚΛΗΣ
Κατηγορίες: επιχρισματα

BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ

3144
8,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Το σακευμένο τσιμέντο BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ είναι ένα Σύνθετο Πόρτλαντ τσιμέντο υψηλών αντοχών. Το μείγμα του περιέχει  ιπτάμενη τέφρα - ποζολάνη & ασβεστόλιθο, παρέχοντας την ιδανική λύση για έργα πολιτικού μηχανικού, οικοδομικά έργα, έτοιμο σκυρόδεμα και προϊόντα σκυροδέματος.

Το τσιμέντο BASIS ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ διατίθεται σε σάκους των 40 και 20 κιλών καθώς και σε Big Bags. Σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN 197-1, είναι τύπου CEM II / A-M (W-L) και κατηγορίας αντοχής 42,5 R.

 

Η318 Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη Η315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση Η335 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού P102 Μακριά από παιδιά P280 Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο P305+P351+P338+P310 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεχτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Απομακρύνετε τους φακούς επαφής, αν υπάρχουν και είναι εύκολο να γίνει. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. P302+P352+P333+P313 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός στο δέρμα ή εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/ επισκεφθείτε γιατρό. P261+P304+P340+P312 Αποφύγετε να αναπνέεται σκόνη/ καπνούς/ αέρια/ ατμούς/ εκνεφώματα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον ασθενή σε εξωτερικό χώρο με καθαρό αέρα και αφήστε τον να ηρεμήσει σε θέση που διευκολύνει την αναπνοή. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή έναν γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. P501 Διαθέσετε το περιεχόμενο/ περιέκτη σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία Επιπρόσθετη πληροφορία Η επαφή του δέρματος με υγρό τσιμέντο, νωπό σκυρόδεμα ή τσιμεντοκονίαμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό, δερματίτιδα ή εγκαύματα. Το υγρό τσιμέντο ή νωπά παρασκευάσματα τσιμέντου μπορούν να διαβρώσουν αντικείμενα από αλουμίνιο ή άλλα μη ευγενή μέταλα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού