ixomonosi

ALPHAfon MB

ALPHAfon MB
ALPHAfon MB
Κωδικός: 4042
Κατασκευαστής: Alpha Acoustiki
Κατηγορίες: ixomonosi

Μεταλλικό Διάτρητο ηχομονωτικό – ηχοαπορροφητικό πέτασμα.

Tιμή ανα τετραγωνικό 

4042
70,50 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Άμεση και οικονομική λύση σε προβλήματα ηχοαπορρόφησης σε συνδυασμό με ηχομόνωση και μηχανική αντοχή για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Τα μεταλλικά ηχοπετάσματα ALPHAfon‐MB παράγονται με βιομηχανική παραγωγή από μικρονευρομένη γαλβανισμένη προβαμμένη λαμαρίνα με πολυεστερική βαφή σε χρώμα RAL 9002 (λευκό-γκρίζο).

Στα δύο άκρα φέρουν διαμόρφωση (θηλυκό ‐ αρσενικό), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια ηχοστεγανότητα, αλλά παράλληλα να αυξάνεται και η αντοχή τους σε κάμψη. Εσωτερικά φέρουν ηχοαπορροφητικό υλικό ινώδες, υδρόφοβο και άκαυστο κατάλληλης πυκνότητας, με κάθετες ίνες, θεμο- κολλημένο στα χαλυβδο –ελάσματα, με την παρεμβολή ειδικού υαλοϋφάσματος. Η εσωτερική επιφάνεια των πλαισίων αποτελείται από μικρονευρομένη λαμαρίνα διάτρητη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30%.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Τα στοιχεία ALPHAfon‐MB αποτελούν μια άμεση και οικονομική λύση σε προβλήματα ηχοαπορρόφησης σε συνδυασμό με ηχομόνωση και μηχανική αντοχή τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους όπως: Ηχοφράγματα δρόμων ‐ σχολείων ‐ νοσοκομείων και άλλων ακουστικά ευαίσθητων κτιρίων. Επίσης χρησιμοποιούνται σε κολυμβητήρια, γυμναστήρια, disco ‐ pub, ωδεία, βιομηχανικούς χώρους. Τα Μεταλλικά Ηχοπετάσματα μπορούν ακόμα να περιβάλλουν θορυβώδη μηχανήματα (κλιματιστικά, ηλεκτρ. μετασχηματιστές, αερόψυκτους ψύκτες, πύργους ψύξης κ.α.)

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού