ακρυλικα-χρωματα

SMALTOPLAST SILICONE ECO ΛΕΥΚΟ VECHRO 10LT

SMALTOPLAST ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ 100% 10lt
SMALTOPLAST ΣΙΛΙΚΟΝΟΥΧΟ 100% 10lt
Κωδικός: 1120
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: ακρυλικα-χρωματα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Οικολογικό εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό χρώμα, για τη βαφή και προστασία εξωτερικής τοιχοποιίας, με βάση συνδυασμό σιλικονούχων και 100% ακρυλικών ρητινών.

1120
69,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οικολογικό εξαιρετικής ποιότητας ακρυλικό χρώμα, για τη βαφή και προστασία εξωτερικής τοιχοποιίας. με βάση συνδυασμό σιλικονούχων και 100% ακρυλικών ρητινών. Υπερέχει συγκρινόμενο με τα συμβατικά ακρυλικά χρώματα διαθέτοντας το μεγάλο πλεονέκτημα του συνδυασμού της εξαιρετικής αδιαβροχοποίησης με την υψηλότερη δυνατή αναπνοή της επιφάνειας που βάφεται. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η προστασία της επιφάνειας από φουσκώματα, ξεφλουδίσματα, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται η καλύτερη προστασία της θερμομόνωσης του τοίχου. Δουλεύεται μαλακά, απλώνει θαυμάσια και έχει υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα. Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και αντοχή στα αλκάλια, εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια προστασία των εξωτερικών επιφανειών όπου εφαρμόζεται. Το οικολογικό σύστημα βαφής και προστασίας Smaltoplast Universal Primer και SMALTOPLAST SILICONE εξασφαλίζει ισχυρό φράγμα στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και προστατεύει την τοιχοποιία από την ενανθράκωση. Λόγω της σύνθεσής του προστατεύει τον υμένα του χρώματος από την ανάπτυξη μούχλας και μυκήτων ιδιαίτερα σε επιφάνειες με πρόβλημα υγρασίας. (BS 3900:G6). Το SMALTOPLAST SILICONE είναι ιδανικό για περιοχές με υγρασία και ακραίες καιρικές συνθήκες. Συνιστάται ιδιαίτερα για την αναπαλαίωση ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Στιλπνότητα : Βελουτέ ματ με στιλπνότητα 10-16 μονάδες στις 85ο . Ειδικό βάρος : 1,48 – 1,51 kg/lt (για το Λευκό). Απόδοση : 11 – 13 m 2 /lt ανά στρώση, ανάλογα με την επιφάνεια. Αραίωση : 8 – 15% σε όγκο με νερό. Κατηγορία VOC : «Χρώματα εξωτερικών τοίχων ορυκτών υποστρωμάτων». Τύπος Υ. Οριακή τιμή VOC = 40 gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα VOC προϊόντος έτοιμου προς χρήση = 20 gr/lt.. Στέγνωμα : Στεγνό στην αφή σε 1 ώρα. Επαναβαφή : Επαναβάφεται σε 4-6 ώρες. Σκούρες αποχρώσεις να επαναβάφονται μετά από 8-10 ώρες. Το χρώμα αποκτά την πλήρη αντοχή του μετά από 15 – 20 ημέρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται ανάλογα κάτω από κρύες και υγρές συνθήκες. Υδρατμοπερατότητα- Αδιαβροχοποίηση : Το προϊόν «αναπνέει» και θεωρείται «μη περατό» από το νερό σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 7783-2 και DΙΝ EN 1062-3 και κατατάσσεται σύμφωνα με το πρότυπο EN 1062-1 ως χρώμα υψηλής υδρατμοπερατότητας & χαμηλής απορρόφησης ύδατος. Αντίσταση στην ανάπτυξη μούχλας : Το προϊόν παρουσιάζει εξαιρετική αντίσταση στην ανάπτυξη μούχλας και κατατάσσεται σύμφωνα με το BS 3900:G6 στην ΚΛΑΣΗ 1. Αποχρώσεις : Λευκό και χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ της VECHRO. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 4 και 10 lt

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού