ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

Vitex Αστάρι Νερού Blanco Eco Λευκό 10L

BLANCO ECO 10lt
BLANCO ECO 10lt
Κωδικός: 1244
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Πιστοποιημένο, οικολογικό, λευκό ματ, υδατοδιαλυτό υπόστρωμα με βάση 100% ακρυλικές ρητίνες. Είναι πολύ καλυπτικό και εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Η ειδική του σύνθεση του επιτρέπει να καλύπτει αποτελεσματικά κάπνα, κιτρινίλες, νικοτίνη κ.α. καθώς και τις τανίνες του ξύλου.

1244
47,20 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οικολογικό, λευκό ματ, υδατοδιαλυτό υπόστρωμα με βάση 100% ακρυλικές ρητίνες νέας τεχνολογίας για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες τοιχοποϊίας, ξύλου κ.α.. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του Συμβουλίου Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πολύ καλυπτικό, εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα, έχει υψηλή απόδοση και είναι κατάλληλο υπόστρωμα για όλα τα υδατοδιαλυτά χρώματα (πλαστικά, ακρυλικά, βερνικοχρώματα νερού, τσιμεντοχρώματα, relief, κ.α.). Βελτιώνει την εμφάνιση, καλυπτικότητα, πρόσφυση και αντοχή του τελικού χρώματος. Η ειδική του σύνθεση του επιτρέπει να καλύπτει αποτελεσματικά κάπνα, κιτρινίλες, βρωμιές και πολλά είδη λεκέδων, όπως νικοτίνη, μαρκαδόρο, χυμό, καφέ, κ.λ.π. καθώς και τις ταννίνες του ξύλου. Λειτουργεί άψογα ως ενδιάμεση στρώση για το πέρασμα από σκούρες σε ανοιχτές αποχρώσεις, μειώνοντας τα απαιτούμενα “χέρια” στο τελικό χρώμα.  Είναι χαμηλής οσμής κατά την εφαρμογή του διότι δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες όπως αρωματικούς υδρογονάνθρακες, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, βαρέα μέταλλα ή αλκυλοφαινολαιθοξυλικές ενώσεις.

 

  • Οικολογικό
  • Λευκό ματ υπερκαλυπτικό
  • Ιδανικό για πέρασμα από σκούρες σε ανοιχτές αποχρώσεις
  • Για εσωτερική και εξωτερική χρήση

 

ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Διατίθεται σε λευκό.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία στρώση με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5-10% με νερό ή πιστόλι airless με αραίωση 10 - 15% με νερό. Σε περίπτωση εφαρμογής σκουρόχρωμων αποχρώσεων τελικού χρώματος, μπορείτε να ασταρώσετε αρχικά την επιφάνεια με Blanco Eco ως έχει ή χρωματισμένο ελαφρά στον τόνο της επιθυμητής τελικής απόχρωσης, μέσω του συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Colorfull της Vitex. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.

Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 30 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 2-3 ώρες με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα Vitex. Για δύσκολους λεκέδες έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αν η επαναβαφή γίνει μετά από 24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Μετά την εφαρμογή του χρώματος, σφραγίστε καλά το δοχείο και αποθηκεύστε το σε θερμοκρασίες μεταξύ 5oC και 35oC για μελλοντική χρήση.

Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα. Απαιτείται ειδικός χειρισμός των περισσευμάτων των χρωμάτων, να μην απορρίπτονται με τα οικιακά απορρίμματα ή να χύνονται. Ζητήστε συμβουλές από την τοπική αυτοδιοίκηση για την διάθεση και αποκομιδή τους.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Mακριά από παιδιά •Αποφεύγετε να αναπνέετε ατμούς/ εκνεφώματα •Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν •Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο •Να φοράτε προστατευτικά γάντια •Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. •Προσοχή! Κατά τον ψεκασμό μπορούν να σχηματιστούν επικίνδυνα εισπνεύσιμα σταγονίδια. Μην αναπνέετε το εκνέφωμα ή τα σταγονίδια. Περιέχει βιοκτόνο προϊόν: Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1), BIT και Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού