βερνικια

NEODUR VARNISH ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΑΤ (Α+Β) 15,6 kg

NEODUR VARNISH ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΑΤ (Α+Β)...
NEODUR VARNISH ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΜΑΤ (Α+Β) 15,6 kg
Κωδικός: 1985
Κατασκευαστής: Neotex
Κατηγορίες: βερνικια

Πολυουρεθανικό βερνίκι σε γυαλιστερη εμφανιση έκδοση κατάλληλο για δάπεδα και έγχρωμες τσιμεντοκονίες.

1985
227,50 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών (3,6:1,4) με ενσωματωμένα φίλτρα UV, για προστασία επιφανειών πατητής τσιμεντοκονίας. Ιδανικό για την επιπλέον προστασία του Neopox® Pool σε πισίνες. Κατάλληλο επίσης για προστασία μεταλλικών επιφανειών, τσιμέντου, πέτρας, πολυεστέρα, κατασκευών σε περιοχές δίπλα στη θάλασσα. Προσφέρει υψηλές χημικές και μηχανικές αντοχές και σε πληθώρα άλλων επιφανειών όπως π.χ. μπετόν, ξύλο, πέτρα, μέταλλο, σε βιομηχανικά και εποξειδικά δάπεδα. Αραιώνεται με Neotex® 1021.

Απόδοση: 125-165gr/m2 ανά στρώση

Διάφανο πολυουρεθανικό βερνίκι δύο συστατικών Περιγραφή Προϊόντος Aκρυλικό βερνίκι αλειφατικής πολυουρεθάνης, δύο συστατικών, με φίλτρα UV, κατάλληλο για προστασία δομικών επιφανειών, όπως πατητή τσιμεντοκονία. Χρήσεις Προστασία πατητής τσιμεντοκονίας, βαφή μεταλλικών επιφανειών, τσιμέντου, πέτρας, πολυεστέρα, βιομηχανικών δαπέδων, καθώς και κατασκευών σε περιοχές δίπλα στην θάλασσα. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε δύο χέρια, σαν προστατευτικό βερνίκι μετά την εποξειδική βαφή σε πισίνες, προσφέροντας αντοχή και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, επιμηκύνοντας τον χρόνο εμφάνισης του φαινομένου της κιμωλίασης (ειδικά σε πισίνες προτείνεται μόνο το γυαλιστερό). ΙδιότητεςΠλεονεκτήματα Προστατεύει από την απορρόφηση νερού και ενισχύει τις μηχανικές αντοχές της πατητής τσιμεντοκονίας. Περιέχει φίλτρα UV και παρέχει μακροχρόνια αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Δεν κιτρινίζει και δεν χάνει την γυαλάδα του ακόμα και μετά την πάροδο πολλών ετών. Παρουσιάζει χημικές αντοχές (αραιά οξέα, αλκάλια) και υψηλές μηχανικές αντοχές. Έχει πολύ καλή πρόσφυση ακόμα και σε πολυεστέρα ή γαλβανισμένη λαμαρίνα. Παρέχει γυαλιστερή ή ματ επιφάνεια διατηρώντας την φυσική όψη της πατητής τσιμεντοκονίας.

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι εντελώς στεγνές κατά την εφαρμογή (4% ανώτερη υγρασία επιφανείας και σχετική υγρασία περιβάλλοντος μικρότερη από 65%). Υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία μπορεί να επηρεάσει την στιλπνότητα του στρώσης και τον πολυμερισμό του βερνικιού. Όταν η χρήση είναι εξωτερική και σε συνθήκες που προβλέπεται βροχή ή υψηλή υγρασία μέσα στις επόμενες 48 ώρες, πρέπει να αναβάλλεται η εφαρμογή του βερνικιού. Το Neodur® Varnish / Neodur® Varnish Mat αποκτά τις τελικές του αντοχές 7 ημέρες μετά την εφαρμογή του. Μπορεί να αραιωθεί με το διαλυτικό Neotex® 1021

Καθαρισμός εργαλείων Αμέσως μετά την εφαρμογή με διαλυτικό Neotex® 1021

Συσκευασία (ματ) Σετ 15,6kg, 5,2kg και 1kg σε μεταλλικά δοχεία

Χρόνος αποθήκευσης Neodur® Varnish / Neodur® Varnish Mat A συστατικό: 2 έτη εφόσον διατηρηθεί στην αρχική κλειστή συσκευασία του, προστατευμένο από παγετό, υγρασία και την έκθεσή του στην ηλιακή ακτινοβολία. Neodur® Varnish / Neodur® Varnish Mat B συστατικό: 12 μήνες. Το Β συστατικό πρέπει να παραμένει ερμητικά κλειστό στην συσκευασία του. Με την υγρασία της ατμόσφαιρας και εφόσον η συσκευασία ανοιχτεί, το υλικό μπορεί να πολυμεριστεί μέσα στο δοχείο του.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

ΜΕΡΟΣ Α

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

H312+H332 - Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή σε περίπτωση εισπνοής. Eye Irrit. 2: H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Flam. Liq. 3: H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. Skin Irrit. 2: H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Skin Sens. 1: H317 - Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. STOT SE 3: H336 - Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη.

ΜΕΡΟΣ Β

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

H312+H332 - Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή
σε περίπτωση εισπνοής. Eye Irrit. 2: H319 - Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Flam. Liq. 3: H226 - Υγρό και ατμοί εύφλεκτα.
Skin Irrit. 2: H315 - Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Skin Sens. 1: H317 - Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.
STOT SE 3: H335 - Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού