Διαλυτικό Πολυουρεθάνης No 200 Special Solvent 200 0,75Lt Er-Lac
Το Er-Lac Διαλυτικό Πολυουρεθάνης No 200 είναι αργοστέγνωτο, ειδικό βελτιωτικό διαλυτικό για βερνίκια και χρώματα πολυουρεθάνης. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και τεχνίτες που χρειάζονται καλύτερο άπλωμα, ομοιόμορφη εφαρμογή και άριστη τελική επιφάνεια, ιδιαίτερα σε συνθήκες πολύ υψηλών θερμοκρασιών.
Χρησιμοποιείται για την αραίωση βερνικιών και λακών πολυουρεθάνης 2 συστατικών, καθώς και ακρυλικών βερνικιών και χρωμάτων 2 συστατικών. Η αργή εξάτμισή του βοηθά το υλικό να παραμένει εργάσιμο για περισσότερο χρόνο, διευκολύνοντας το σωστό στρώσιμο και περιορίζοντας τον κίνδυνο ανομοιομορφιών κατά την εφαρμογή.
Η προσθήκη περίπου 25% στα υπόλοιπα διαλυτικά βελτιώνει το άπλωμα και συμβάλλει στη δημιουργία πιο λείας και ομοιόμορφης επιφάνειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Σε βερνίκια πατωμάτων, προσθήκη 5–10% μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του αντίστοιχου προϊόντος.
Τι περιλαμβάνει
Δοχείο διαλυτικού πολυουρεθάνης Er-Lac No 200, χωρητικότητας 0,75 λίτρων.
Γιατί να επιλέξετε το No 200;
Είναι μια πρακτική λύση για εφαρμογές όπου απαιτείται αργόστέγνωτο διαλυτικό και βελτιωμένη συμπεριφορά του χρώματος ή του βερνικιού. Συμβάλλει στην καλύτερη εργασιμότητα, στο ομοιόμορφο άπλωμα και στην επίτευξη προσεγμένης τελικής επιφάνειας, ειδικά σε απαιτητικές θερμοκρασιακές συνθήκες.
Ενδεικτικές εφαρμογές
- Αραίωση βερνικιών πολυουρεθάνης 2 συστατικών.
- Αραίωση λακών πολυουρεθάνης 2 συστατικών.
- Αραίωση ακρυλικών βερνικιών και χρωμάτων 2 συστατικών.
- Βελτίωση του απλώματος σε υψηλές και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
- Εφαρμογές σε βερνίκια πατωμάτων.
- Βελτίωση της ομοιομορφίας και της τελικής εμφάνισης της βαφής.