βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

VITEX GALVANIZE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΚΡΙ 750ml

VITEX GALVANIZE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΚΡΙ 750ml
VITEX GALVANIZE ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΓΚΡΙ 750ml
Κωδικός: 4147
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

Ψυχρός γαλβανισμός. Αντιδιαβρωτικό, εποξειδικό αστάρι ενός συστατικού για βιομηχανική χρήση, πλούσιο σε ψευδάργυρο. Κατάλληλο για αστάρωμα μεταλλικών επιφανειών και κατασκευών σε βιομηχανικούς και παραθαλάσσιους χώρους.

4147
18,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Είναι ένα εξαιρετικό αντιδιαβρωτικό εποξειδικό αστάρι, πλούσιο σε σκόνη ψευδάργυρου. Παρέχει υψηλή και μακροχρόνια αντιδιαβρωτική προστασία. Είναι κατάλληλο για αστάρωμα μεταλλικών επιφανειών όπως αντλίες, σωλήνες και μεταλλικές κατασκευές σε βιομηχανικό περιβάλλον και παραθαλάσσιες περιοχές.

• Γαλβανισμός χρυσού
• Εποξειδική βάση ενός συστατικού
• Πλούσια σε σκόνη ψευδάργυρου

ΧΡΩΜΑΤΑ

Διαθέσιμο σε γκρι

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

    

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού • Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις • Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα • Μακριά από παιδιά • Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο • Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον • Φυλάσσεται κλειδωμένο • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Ξυλόλιο, μίγμα ισομερών και Υδρογονάνθρακες, C9, αρωματικοί. Περιέχει δις (2-αιθυλεξανοϊκό) κοβάλτιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793 777.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Brush Solvent T 300, να είναι λείες και στεγνές, απαλλαγμένες από σκόνη, λίπη ή σκουριές και τριβές (χρειάζεται καλό τρίψιμο για «φρέσκες» γαλβανισμένες επιφάνειες).

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε μία ή δύο στρώσεις με ρολό, πινέλο ή πιστόλι ψεκασμού χωρίς αέρα αραιωμένο έως και 5% με Spray Gun Solvent T 350. Μην εφαρμόζετε σε θερμοκρασίες κάτω από 5oC, πάνω από 35oC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Στεγνώνει στην αφή μετά από 45-60 λεπτά και μπορεί να ξαναβαφεί μετά από 9-12 ώρες. Όταν η επίστρωση στεγνώσει καλά, τρίψτε με ένα κατάλληλο λειαντικό χαρτί για να δημιουργήσετε μια λεία επιφάνεια, αφαιρέστε τη σκόνη και στη συνέχεια εφαρμόστε οποιοδήποτε χρώμα με βάση το νερό ή το χρώμα με βάση το σμάλτο της Vitex. Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες (υγρασία και θερμοκρασία).
Καθαρίστε ρολά, βούρτσες, λεκέδες δαπέδου, πιστόλια ψεκασμού κ.λπ. με το διαλυτικό πιστολιού T 350.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού