ειδικα-προιοντα

Διαβρωτικό -PAINT REMOVER Αφαιρετικό Χρωμάτων Και Βερνικιών Vitex, 375 ml

PAINT REMOVER
PAINT REMOVER
Κωδικός: 1095
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ειδικα-προιοντα

Εξαιρετικά δραστικό αφαιρετικό χρωμάτων και βερνικιών, νέας τεχνολογίας χωρίς διχλωρομεθάνιο. Αφαιρεί παλιά ενός και δύο συστατικών χρώματα από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να την επηρεάζει.

1095
5,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εξαιρετικά δραστικό αφαιρετικό χρωμάτων και βερνικιών νέας τεχνολογίας χωρίς διχλωρομεθάνιο. Αφαιρεί από οποιαδήποτε επιφάνεια παλιά ενός και δύο συστατικών χρώματα εισχωρώντας στο φιλμ τους, χωρίς να την επηρεάζει.

• Αφαιρεί ενός και δύο συστατικών χρώματα
• Δεν επηρεάζει την επιφάνεια
• Χωρίς διχλωρομεθάνιο

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το δοχείο ανοίγεται με προσοχή. Εφαρμόζεται με πινέλο ή σπάτουλα μία παχιά στρώση χωρίς αραίωση και αφήνεται να δράσει για 10-20 λεπτά (σε χρώματα ή βερνίκια δύο συστατικών αφήνεται να δράσει για περισσότερη ώρα). Στη συνέχεια με μία σπάτουλα ή ξύστρα αφαιρείται το μαλακό χρώμα. Επαναλαμβάνεται η διαδικασία αν χρειαστεί. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασία κάτω από 5oC και πάνω από 35oC.
Το προϊόν στεγνώνει σε 15 - 40 λεπτά, ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Μετά την απομάκρυνση των παλιών χρωμάτων ή βερνικιών η επιφάνεια καθαρίζεται με νερό ή διαλυτικό και αφού στεγνώσει μπορεί να επαναβαφεί.
Πινέλα, σπάτουλες και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με νερό και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

Κίνδυνος 


Υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα • Μακριά από παιδιά • Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε • Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει 1,3-Dioxolane. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793 777.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού