VITEX HyRoof Primer Hybrid PU Υβριδικό Αστάρι Νερού 15 ltr
Το VITEX HyRoof Primer Hybrid PU είναι υβριδικό αστάρι πολυουρεθάνης νερού για την προετοιμασία επιφανειών πριν από την εφαρμογή του στεγανωτικού οροφών HyRoof Hybrid PU. Διεισδύει, αδιαβροχοποιεί και σταθεροποιεί νέες ή παλιές επιφάνειες, ακόμη και όταν διαθέτουν υφιστάμενη στεγάνωση, προσφέροντας ισχυρή πρόσφυση και αξιόπιστη βάση για το επόμενο στάδιο της στεγάνωσης.
Εφαρμόζεται χωρίς αραίωση σε μία ομοιόμορφη στρώση με ρολό, πινέλο, βούρτσα, πατρόγκα ή πιστόλι airless. Η ελαφρώς χρωματισμένη σύνθεσή του διευκολύνει τον έλεγχο της ασταρωμένης επιφάνειας, ώστε να περιορίζονται τα κενά κατά την εφαρμογή. Με χρόνο στεγνώματος στην αφή περίπου 45 λεπτά και δυνατότητα επαναβαφής μετά από 2–3 ώρες, συμβάλλει στην ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών.
Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση σε σκυρόδεμα, ασφαλτικές μεμβράνες, τσιμεντόπλακες, παλιές στεγανώσεις, ακρυλικές και πολυουρεθανικές βαφές. Η βάση νερού και η πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε Πτητικές Οργανικές Ενώσεις το καθιστούν πιο φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Η ενδεικτική απόδοση είναι 10–12 m² ανά λίτρο, ανάλογα με την απορροφητικότητα και την κατάσταση της επιφάνειας.
Τι περιλαμβάνει
Συσκευασία 15 λίτρων VITEX HyRoof Primer Hybrid PU, έτοιμη προς χρήση.
Γιατί να επιλέξετε το HyRoof Primer Hybrid PU;
Εξασφαλίζει αποτελεσματική σταθεροποίηση και προετοιμασία της επιφάνειας πριν από τη στεγάνωση, βελτιώνοντας την πρόσφυση του HyRoof Hybrid PU. Η εύκολη εφαρμογή, η γρήγορη επαναβαφή και η δυνατότητα χρήσης σε διαφορετικά υποστρώματα το καθιστούν πρακτική επιλογή για επαγγελματικές και απαιτητικές εργασίες στεγάνωσης.
Ενδεικτικές εφαρμογές
- Προετοιμασία δωμάτων, ταρατσών και στεγών πριν από την εφαρμογή HyRoof Hybrid PU.
- Αστάρωμα επιφανειών από σκυρόδεμα και τσιμεντόπλακες.
- Προετοιμασία ασφαλτικών μεμβρανών και παλιών στεγανώσεων.
- Σταθεροποίηση επιφανειών με παλιές ακρυλικές ή πολυουρεθανικές βαφές.
- Εργασίες όπου απαιτείται διείσδυση, αδιαβροχοποίηση και ενίσχυση της πρόσφυσης.