επαλλειπτικα

Silver Bitume 20 lit

Silver Bitume 20 lit
Silver Bitume 20 lit
Κωδικός: 2075
Κατασκευαστής: Hermes
Κατηγορίες: επαλλειπτικα

Ασφαλτικό βερνίκι με πάστα αλουμινίου, βάσεως διαλύτου σε συσκευασία μεταλλικών στρογγυλών δοχείων. Ετοιμο προς χρήση. Δεν χρειάζεται περιατέρω αραίωση. Επιβάλεται εξαιρετική ανάδευση και εφαρμογή προς μία κατεύθυνση. Εφαρμόζεται ωε τελική προστασία εκτεθειμένω ασφαλτικών στρώσεων, με εφαρμογή τοπική ή ολική.

2075
108,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Ασφαλτικό βερνίκι αλουμινίου που χρησιμοποιείται για την προστασία του ασφαλτικού υλικού μιας στεγανοποιημένης επιφάνειας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Παράλληλα δεν επιτρέπει την απορρόφησή της λόγω αντανάκλασης. Επίσης χρησιμοποιείται και για την αντισκωριακή προστασία μεταλλικών επιφανειών.

Είναι μίγμα ειδικά επεξεργασμένης ασφάλτου, οργανικών διαλυτών και πάστας αλουμινίου. Εφαρμόζεται κυρίως για προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία των ασφαλτικών υλικών (παλιών και νέων), κάθε στεγανοποιημένης επιφάνειας, είτε αυτά είναι σφαλτικές μεμβράνες με επικάλυψη χαλαζιακής άμμου, είτε είναι επαλειφόμενα.

Το προϊόν συνεργάζεται με επιφάνειες από σκυρόδεμα, ελαφρομπετόν, μέταλλα, γυψοσανίδες, πλάκες αμιαντοτσιμέντου, τούβλα, πέτρες, ξύλα.

   
∆ηλώσεις επικινδυνότητας: H226 Υγρό και ατµοί εύφλεκτα. H312+H332 Επιβλαβές σε επαφή µε το δέρµα ή σε περίπτωση εισπνοής. H304 Μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε περίπτωση κατάποσης και διείσδυσης στις αναπνευστικές οδούς. H373 Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταµένη ή επανειληµµένη έκθεση. H319 Προκαλεί σοβαρό οφθαλµικό ερεθισµό. H315 Προκαλεί ερεθισµό του δέρµατος. H335 Μπορεί να προκαλέσει ερεθισµό της αναπνευστικής οδού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού