επαλλειπτικα

NanoPhos Διάλυμα Eμποτισμού για την Παρεμπόδιση της Ανερχόμενης Υγρασίας SurfaPore RD 1 lt

Surfapore RD 1 lt
Surfapore RD 1 lt
Κωδικός: 3072
Κατασκευαστής: NanoPhos
Κατηγορίες: επαλλειπτικα

Διάλυμα εμποτισμού για την παρεμπόδιση της ανερχόμενης υγρασίας

3072
12,70 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

To SurαPore RD δημιουργεί φράγμα υδρατμών, αδιαβροχοποιώντας την επιφάνεια σε βάθος λόγω της μεγάλης ικανότητας διείσδυσης και εμποδίζει την ανερχόμενη υγρασία, προστατεύοντας σε βάθος την επιφάνεια από μούχλα, φουσκώματα και αποσάθρωση. Δεν  περιέχει ρητίνες και δεν δημιουργεί φιλμ, διατηρώντας την φυσική όψη της επιφάνειας αναλλοίωτη. Προστατεύει από τις ρηγματώσεις, είναι διαπνέον και διαθέτει μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες & την UV ακτινοβολία. Σταθεροποιεί την επιφάνεια και δεν χρειάζεται αστάρι πριν την εφαρμογή του τελικού χρώματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το SurfaPore RD είναι ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία της τοιχοποιίας από την ανερχόμενη (ανιούσα) υγρασία. Ο ανόργανος χαρακτήρας του εξασφαλίζει τη χημική συμβατότητα και την ευκολία εφαρμογής με τα δομικά υλικά. Διεισδύει έως και 1cm στο υπόστρωμα και σχηματίζει ένα αδιάβροχο, σταθερό και μόνιμο τρισδιάστατο δίκτυο το οποίο εμποδίζει την τριχοειδή απορρόφηση του νερού και δημιουργεί φράγμα υδρατμών. Η φυσική εμφάνιση, το πορώδες και η διαπνοή των τροποποιημένων επιφανειών παραμένουν ανεπηρέαστα.

EΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ιδανικό για εφαρμογή σε εσωτερικές ή/και εξωτερικές, απορροφητικές, δομικές επιφάνειες από ανόργανα υλικά όπως εμφανές σκυρόδεμα, τσιμέντο, σοβά, επιχρίσματα, τσιμεντοκονία, τσιμεντόπλακες, πέτρα, τούβλα και πηλό.

Ο∆ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή: Ανακινήστε καλά τον περιέκτη πριν την χρήση.  Η εφαρμογή του SurfaPore RD μπορεί να γίνει με πιστόλι ψεκασμού “airless”(χωρίς αέρα), ρολό ή πινέλο. Σε ιδιαίτερα απορροφητικές ή/και επιβαρυμένες επιφάνειες επανεφαρμόστε μετά από 15 λεπτά. Τυχόν περίσσεια πρέπει να απομακρύνεται. Μετά το στέγνωμα, συνιστάται ελαφρύς καθαρισμός της επιφάνειας με στεγνό πινέλο. Όλα τα εργαλεία και ο εξοπλισμός θα πρέπει να καθαρίζονται αμέσως μετά την χρήση με νερό

Καλυπτικότητα
6-8m²/L, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας.

 

ΚΙΝΔΥΝΟΣ :

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ

H318 Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού