επιχρισματα

ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΕ ΞΗΡΗ ΜΟΡΦΗ FINOMIX BET C20/25 30KG

ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΕ ΞΗΡΗ ΜΟΡΦΗ FINOMIX BET...
ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΕ ΞΗΡΗ ΜΟΡΦΗ FINOMIX BET C20/25 30KG
Κωδικός: 047.01.3680
Κατασκευαστής: Finomix
Κατηγορίες: επιχρισματα
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Πάχος Τσιμεντοκονίας
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, για την παρασκευή σκυροδέματος κατηγορίας XC1-C20/25 με μέγιστο κόκκου αδρανούς 8mm.

047.01.3680
5,52 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Έτοιμο Σκυρόδεμα σε Ξηρή Μορφή BET C20/25 Finomix 30kg

Το FINOMIX BET C20/25 είναι έτοιμο σκυρόδεμα σε ξηρή μορφή, τσιμεντοειδούς βάσης, για την παρασκευή σκυροδέματος κατηγορίας έκθεσης XC1 και κατηγορίας αντοχών C20/25. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και ιδιώτες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο, εύχρηστο και σταθερής ποιότητας υλικό για οικοδομικές εργασίες, επισκευές και κατασκευές σκυροδέματος.

Το προαναμεμειγμένο υλικό περιέχει τσιμέντο και αδρανή και απαιτεί μόνο την προσθήκη νερού για να παραχθεί έτοιμο σκυρόδεμα. Η σταθερή σύνθεσή του διευκολύνει την ανάμειξη και συμβάλλει στην επίτευξη υψηλών μηχανικών αντοχών, σταθερότητας όγκου και εξαιρετικής εργασιμότητας.

Με μέγιστο κόκκο αδρανών 8mm, είναι κατάλληλο για εργασίες όπου απαιτείται σκυρόδεμα αντίστοιχων αντοχών, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Η πρακτική συσκευασία των 30kg επιτρέπει εύκολη μεταφορά, δοσολογία και χρήση στο εργοτάξιο ή σε εργασίες επισκευής.

Τι περιλαμβάνει

Χαρτόσακο με 30kg έτοιμου ξηρού μίγματος σκυροδέματος. Με την προσθήκη περίπου 2,5–3,0kg νερού ανά σακί, αποδίδει περίπου 15lt νωπού σκυροδέματος.

Γιατί να επιλέξετε το BET C20/25;

Προσφέρει αξιόπιστη απόδοση και ομοιογενές αποτέλεσμα χωρίς την ανάγκη ξεχωριστής μέτρησης τσιμέντου και αδρανών. Η σύνθεσή του συμμορφώνεται με τον Κανονισμό Τεχνολογίας Σκυροδέματος (ΚΤΣ) 2016 και το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 206, ενώ η καλή εργασιμότητα διευκολύνει την τοποθέτηση και τη διαμόρφωση του σκυροδέματος.

Ενδεικτικές εφαρμογές

  • Κατασκευή σενάζ και πρεκιών οικοδομών
  • Μικροεπισκευές και επιδιορθώσεις σκυροδέματος
  • Ράμπες, κράσπεδα και σκαλιά
  • Πεζοδρόμια, διάδρομοι και πλακόστρωτες αυλές
  • Επιστρώσεις δαπέδων και εμφανές σκυρόδεμα
  • Κάθε κατασκευή που απαιτεί σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού