κολλεσ-μονωτικων-υλικων

Ecoflex Gel Λευκή 25 kg

Ecoflex Gel Λευκή 25 kg
Ecoflex Gel Λευκή 25 kg
Κωδικός: 014.01.5823
Κατασκευαστής: Bauer
Κατηγορίες: κολλεσ-μονωτικων-υλικων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς βάσεως τσιμέντου για την συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών.

014.01.5823
8,84 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Bauer Ecoflex Gel Λευκή 25 kg – Ινοπλισμένη Κόλλα και Σοβάς Οπλισμού

Η Bauer Ecoflex Gel είναι ινοπλισμένη, τσιμεντοειδής κόλλα και σοβάς οπλισμού για συστήματα θερμομόνωσης. Προορίζεται για επαγγελματίες τεχνίτες και συνεργεία θερμοπρόσοψης που χρειάζονται ένα αξιόπιστο υλικό για τη συγκόλληση και την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών σε προσόψεις και δάπεδα.

Κατάλληλη για πλάκες διογκωμένης και εξηλασμένης πολυστερίνης, πετροβάμβακα και άλλα θερμομονωτικά υλικά, προσφέρει υψηλή πρόσφυση και μεγάλη αντοχή σε καταπονήσεις διάτμησης. Η ινοπλισμένη σύνθεσή της ενισχύει τη συνοχή του υλικού και συμβάλλει στη δημιουργία ανθεκτικού υποστρώματος για τα επόμενα στάδια της θερμοπρόσοψης.

Το ίδιο προϊόν χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση ειδικού υαλοπλέγματος πάνω στις θερμομονωτικές πλάκες, λειτουργώντας ως εύκαμπτος αντιρρηγματικός σοβάς οπλισμού και ως υπόστρωμα για τον τελικό σοβά. Η μηδενική ολίσθηση και ο μεγάλος ανοιχτός χρόνος επικόλλησης διευκολύνουν την εφαρμογή και επιτρέπουν πιο άνετη εργασία στο εργοτάξιο.

Τι περιλαμβάνει

Σακί λευκής τσιμεντοειδούς κονίας, καθαρού βάρους 25 kg. Για την παρασκευή του μίγματος απαιτούνται περίπου 7–8 λίτρα νερού ανά σακί, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής και τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Γιατί να επιλέξετε την Ecoflex Gel;

Η Bauer Ecoflex Gel συνδυάζει συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών και δημιουργία βασικής στρώσης οπλισμού σε ένα προϊόν. Η υψηλή πρόσφυση, η αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, η εύκολη εφαρμογή και η κατάλληλη εργασιμότητα την καθιστούν πρακτική επιλογή για ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης.

Ενδεικτικές εφαρμογές

  • Συγκόλληση πλακών διογκωμένης πολυστερίνης σε προσόψεις κτιρίων.
  • Συγκόλληση πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης σε τοίχους και δάπεδα.
  • Τοποθέτηση πλακών πετροβάμβακα σε συστήματα θερμοπρόσοψης.
  • Κάλυψη θερμομονωτικών πλακών με την εφαρμογή υαλοπλέγματος.
  • Δημιουργία αντιρρηγματικού σοβά οπλισμού.
  • Διαμόρφωση υποστρώματος για τον τελικό σοβά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού