παρελκομενα-υγρομονωσης

FLEX PU SEALANT ΛΕΥΚΗ 600 ml

FLEX PU SEALANT ΛΕΥΚΗ 600 ml
FLEX PU SEALANT ΛΕΥΚΗ 600 ml
Κωδικός: 1815
Κατασκευαστής: Bauer
Κατηγορίες: παρελκομενα-υγρομονωσης
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Πολυουρεθανική και σφραγιστική συγκολλητική μαστίχη

1815
6,90 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Eνός συστατικού, ελαστικό σφραγιστικό και συγκολλητικό πολλαπλών χρήσεων βάσεως πολυουρεθάνης, χωρίς διαλύτες με εξαιρετική αντοχή στην υγρασία. Κατάλληλο για τη σφράγιση κάθετων και οριζόντιων αρμών πλάτους 10-25 mm σε εσωτερικές και εξωτερικές εφαρμογές. Παρουσιάζει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως σκυρόδεμα, σοβάδες, φυσικοί και συνθετικοί λίθοι, μέταλλα, αλουμίνιο, ξύλινες κατασκευές, κεραμικά πλακίδια, πλαστικά κλπ. Για σφραγίσεις, αποκαταστάσεις, επισκευές και συγκολλήσεις σε περβάζια παραθύρων, σκαλοπάτια, σοβατεπιά, προκατασκευασμένα στοιχεία, στηθαία

μπαλκονιών, αρμούς γύρω από παράθυρα και πόρτες, προσόψεις, μεταλικά πάνελ, αρμούς σκυροδέματος και πολλά άλλα. Επιδέχεται βαφή.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

 

Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα ή σε περίπτωση εισπνοής • Μπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή συμπτώματα άσθματος ή δύσπνοια σε περίπτωση εισπνοής • Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα • Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο • Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ME ТО ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Εάν о παθών έχει δύσπνοια, μεταφέρετέ τον στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή • Καλέστε το KENTPO ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία • Πλύνετε τα μολυσμένα ρούχα προτού τα ξαναχρησιμοποιήσετε • Περιέχει διισοκυανικό 4,4´-μεθυλενοδιφαινύλιο. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση • Διάθεση του περιεχόμενου περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ εθνικούς κανονισμούς.

Τηλ.ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210-7793777

ΧΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ: Ξυλόλιο (μίγμα ισομερών), διισοκυανικό 4,4´-μεθυλενοδιφαινύλιο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού