υλικα-αρμων-σφραγισης-συγκολλησης

Sikasil® SG-20 Ουδέτερη Σιλικόνη Υαλοπινάκων Σκάφους Σαλάμι 600ml Μαύρο

Sikasil® SG-20 600 ml
Sikasil® SG-20 600 ml
Κωδικός: 3003
Κατασκευαστής: Sika Hellas
Κατηγορίες: υλικα-αρμων-σφραγισης-συγκολλησης

ΥΨΗΛΩΝ ΑΝΤΟΧΩΝ, 1-ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΔΟΜΗΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΥΑΛΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΕ ΣΗΜΑΝΣΗ CE

3003
28,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Η Sikasil® SG-20 είναι 1-συστατικού, ουδέτερης ωρίμανσης, δομητικών εφαρμογών συγκολλητικό σιλικόνης που συνδυάζει μηχανική αντοχή με μεγάλη ελαστικότητα. Συμμορφώνεται με το EOTA ETAG 002 και φέρει σήμανση CE. Προσφύεται εξαιρετικά σε μεγάλο εύρος υποστρωμάτων.  

  • Πληροί τις απαιτήσεις των προτύπων EOTA ETAG 002 (φέρει ETA), EN 13022, ASTM C 1184, ASTM C920 ως Τύπου S, Βαθμός NS, Τάξεως 25 (κινητικότητα ± 25 %)
  • Δομικό σφραγιστικό σιλικόνης για χρήση σε δομικά υαλοστάσια σύμφωνα με ETAG 002 Μέρος 1 Έκδοση 2000 που χρησιμοποιείται ως EAD, ETA-06/0090, που εκδόθηκε από το φορέα τεχνικής αξιολόγησης Scientifique et Technique du Bâtiment, Δήλωση Επίδοσης 15323048, πιστοποιημένη από τον κοινοποιημένο οργανισμό πιστοποίησης προϊόντων 0757, πιστοποιητικό σταθερότητας της ποιότητας 0757-CPR-596-7110761-4-4 και φέρει τη σήμανση CE.
  • Σχεδιασμός αντοχής εφελκυσμού για δυναμικά φορτία: σdes = 0,17 MPa (ETA)

Χρήσεις

Η Sikasil® SG-20 είναι ιδανική για χρήση ως δομητικών εφαρμογών συγκολλητικό υαλοπινάκων και για άλλες εφαρμογές συγκόλλησης, όπου απαιτείται σιλικόνη υψηλής μηχανικής απόδοσης. Το προϊόν αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από έμπειρους επαγγελματίες. Θα πρέπει να διεξάγονται πειράματα υπό πραγματικές συνθήκες και με τα πραγματικά υποστρώματα ώστε να εξασφαλίζεται η πρόσφυση και η συμβατότητα του υλικού.  

Προετοιμασία επιφάνειας

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από ίχνη γράσου, λαδιών και σκόνης. Η προετοιμασία της επιφάνειας εξαρτάται από την ειδική φύση του υποστρώματος και αποτελεί κρίσιμο παράγονται για μακράς διάρκειας και ανθεκτική συγκόλληση.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η βέλτιστη θερμοκρασία υποστρώματος και σφραγιστικού κυμαίνεται μεταξύ 15 °C και 25°C. Η Sikasil® SG-20 μπορεί να εφαρμοστεί με πιστόλι χειρός, πνευματικό ή ηλεκτρικό, καθώς επίσης και με αντλία. Για οδηγίες σχετικά με την επιλογή και τη ρύθμιση εξοπλισμού άντλησης, επικοινωνίστε με το Τεχνικό Τμήμα του Βιομηχανικού Τομέα της Sika. Οι αρμοί θα πρέπει να διαστασιολογούνται κατάλληλα. Βάση υπολογισμού για τη διαστασιολόγηση των αρμών είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκολλητικού, τα παρακείμενα υλικά κατασκευής, οι συνθήκες έκθεσης αυτών των υλικών, ο τρόπος συναρμογής – κατασκευής καθώς και τα φέροντα φορτία.

Αρμοί βάθους άνω των 15mm θα πρέπει να αποφεύγονται.

Φινίρισμα

Η επεξεργασία και το φινίρισμα πρέπει να γίνουν μέσα στο χρόνο σχηματισμού επιδερμίδας του συγκολλητικού.

Όταν φινίρουμε φρέσκο Sikasil® SG-20 θα πρέπει να πιέζουμε το προϊόν προς τον αρμό ώστε να έχουμε πλήρη κάλυψη αυτού και καλή διαβροχή των επιφανειών συγκόλλησης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται προϊόντα φινιρίσματος.

 

Αφαίρεση υπολειμμάτων

Mη ώριμο Sikasil® SG-20 μπορεί να απομακρυνθεί από τα εργαλεία και τον εξοπλισμό με Sika® Remover-208 ή άλλο κατάλληλο διαλύτη. Ώριμο υλικό μπορεί να αφαιρεθεί μόνο μηχανικά.

Χέρια και εκτεθειμένο δέρμα πρέπει να πλυθούν αμέσως χρησιμοποιώντας πετσετάκια Sika® Cleaner-350H ή κατάλληλο βιομηχανικό καθαριστικό χεριών και νερό.

Μη χρησιμοποιείτε διαλύτες στο δέρμα.

Βαφή

Η Sikasil® SG-20 δε βάφεται.

Περιορισμοί εφαρμογής

Οι σιλικόνες των σειρών Sikasil® SG, IG, WS και WT που αποτελούν συνιστώμενα προϊόντα για εφαρμογές δομητικής συγκόλλησης υαλοπινάκων είναι συμβατές μεταξύ τους. Για συγκεκριμένες οδηγίες όσον αφορά στη συμβατότητα διαφόρων προϊόντων Sikasil® και άλλων προϊόντων Sika επικοινωνήστε με το Tεχνικό Tμήμα του Βιομηχανικού Τομέα της Sika. Η συμβατότητα του Sikasil® SG-20 με φλάντζες, κορδόνια πλήρωσης αρμού, αποσταρήρες και άλλα τέτοια υλικά σε άμεση και έμμεση επαφή θα πρέπει να εγκρίνεται από τη Sika εκ των προτέρων.

Όπου δύο ή περισσότερα αντιδρώντα σφραγιστικά χρησιμοποιούνται, θα πρέπει το πρώτο να έχει ωριμάσει πλήρως πριν την εφαρμογή του δεύτερου.

Τα προϊόντα δομητικών συγκολλήσεων της Sika θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από επαγγελματίες εφαρμοστές στη συγκόλληση και σφράγιση κρυστάλλων και μετά από προσεκτικό έλεγχο και γραπτή έγκριση του Tεχνικού Tμήματος του Βιομηχανικού Τομέα της Sika.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού