ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ, Vechro. Υδατοδιαλυτό αστάρι ακρυλικής βάσης 10 Lt

ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ 10lt
ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ 10lt
Κωδικός: 1149
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

ΥΔΑΤΟΔΙΑΛΥΤΟ ΑΣΤΑΡΙ ΑΚΡΥΛΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ

Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι υδατοδιαλυτό προϊόν βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες με πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα συγκρινόμενο με τα κοινά αστάρια πλαστικού

1149
32,40 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι υδατοδιαλυτό προϊόν βασισμένο σε ακρυλικές ρητίνες με πολύ καλή πρόσφυση και διεισδυτικότητα συγκρινόμενο με τα κοινά αστάρια πλαστικού. Είναι κατάλληλο για εσωτερική ή εξωτερική χρήση και μπορεί να επαναβαφεί με οποιοδήποτε πλαστικό ή ακρυλικό χρώμα. Παρουσιάζει μεγάλη αντοχή σε αλκαλικές επιφάνειες όπως είναι ο σοβάς, το τσιμέντο, το αμιαντοτσιμέντο, σπατουλαριστοί τοίχοι κ.λ.π. Μειώνει δραστικά στην απορροφητικότητα των επιφανειών αυτών και εξοικονομείται έτσι σημαντική ποσότητα τελικού χρώματος. Δουλεύεται μαλακά και απλώνει θαυμάσια. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ειδικό βάρος : 1,02 – 1,04 kg/lt. Απόδοση : 7–9 mP 2 P /lt ανά στρώση ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Αραίωση : 50 – 300% σε όγκο με νερό ανάλογα με τη φύση και το πορώδες της επιφάνειας. Κατηγορία VOC : «Συνδετικά αστάρια». Τύπος Υ. Οριακή τιμή VOC = 30gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα προϊόντος έτοιμου προς χρήση = 2gr/lt. Πληροί τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και μετά το έτος 2011. VOC ή ΠΟΕ: οργανικές πτητικές ενώσεις με σημείο βρασμού < 250P 0 PC. Στέγνωμα : Στεγνό στην αφή σε 1 – 1 ½ ώρες Επαναβαφή : 4 – 6 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί επιμηκύνονται κάτω από κρύες και υγρές συνθήκες και όσο η απορροφητικότητα της επιφάνειας ελαττώνεται. Αντοχή σε νερό- αλκάλια : Το ΑΣΤΑΡΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ είναι ανθεκτικό στα αλκάλια και το νερό. Αποχρώσεις : Διαφανές. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 750 ml, 3lt, 10lt & 16,5lt. 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.