ειδικα-προιοντα

VITEX VEROLAC 300C ΧΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΑΥΡΟ 750ml

VEROLAC 300 HIGH TEMPERATURE  750ml
VEROLAC 300 HIGH TEMPERATURE  750ml
Κωδικός: 1308
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ειδικα-προιοντα

Υψηλής ΘερμοκρασίαςΧρώμα υψηλής θερμοκρασίας με βάση ειδικές ρητίνες σιλικόνης και ειδικά πυράντοχα πιγμέντα που αντέχουν σε υψηλή θερμοκρασία (~300οC) προστατεύοντας ταυτόχρονα από τη διάβρωση. Ιδανική λύση για σόμπες, ψησταριές, καμινάδες, τζάκια κ.τ.λ.

1308
15,30 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρώμα υψηλών θερμοκρασιών με βάση ειδικές ρητίνες σιλικόνης και ειδικά πυράντοχα πιγμέντα που προστατεύουν από την υψηλή θερμοκρασία και τη σκουριά. Συμπαγές και ελαστικό, αντέχει σε θερμοκρασίες έως 300οC – 350oC. Εφαρμόζεται σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για βαφή μεταλλικών επιφανειών όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, όπως σωλήνες ζεστού αερίου, καμινάδες, τζάκια, σόμπες, μπάρμπεκιου, κτλ.

• Χρώμα υψηλών θερμοκρασιών σιλικόνης και ειδικά πυράντοχα πιγμέντα
• Για σόμπες, ψησταριές, θερμαντικά σώματα

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε μαύρο

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία στρώση με ρολό ή πινέλο χωρίς αραίωση και χωρίς αστάρι. Το πάχος του ξηρού φιλμ δεν χρειάζεται να υπερβαίνει τα 30μm. Δεν χρειάζεται δεύτερη στρώση. Μετά την εφαρμογή πρέπει να περάσουν 24 ώρες πριν θερμανθεί η βαμμένη επιφάνεια. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το προϊόν αποκτά τη μέγιστη σκληρότητα και αντισκωριακή προστασία όταν μετά το στέγνωμά του θερμανθεί σταδιακά στους 200-300οC για μια ώρα, όπου ενδέχεται να παρουσιαστούν αναθυμιάσεις ανάλογα με τον χρόνο που έχει μεσολαβήσει από τη βαφή και την επιτευχθείσα θερμοκρασία θέρμανσης.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 3-4 ώρες, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού Τ 350.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

   

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα • Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό • Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό της αναπνευστικής οδού • Μπορεί να προκαλέσει βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση • Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα • Μακριά από παιδιά • Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε • Μην αναπνέετε ατμούς/εκνεφώματα • Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο • Να φοράτε προστατευτικά γάντια/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο • Φυλάσσεται κλειδωμένο • Διάθεση του περιεχομένου/ περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Fatty acids C14-18 & C16-18-unsatd., maleated. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει Ξυλόλιο, μίγμα ισομερών και Ισοβουτανόλη
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793 777.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.