κολλεσ-μονωτικων-υλικων

VITEXTHERM GNK 20W EASY ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ 25Kg

VITEXTHERM GNK 20W EASY ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ...
VITEXTHERM GNK 20W EASY ΛΕΥΚΗ ΚΟΛΛΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ 25Kg
Κωδικός: 141.01.0660
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: κολλεσ-μονωτικων-υλικων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Λευκό ινοπλισμένο κονίαμα για εξωτερική θερμομόνωση.

141.01.0660
9,35 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

VITEXTHERM GNK 20W EASY Λευκή Κόλλα Θερμομονωτικών Πλακών 25 kg – Vitex

Το VITEXTHERM GNK 20W EASY της Vitex είναι λευκό, ινοπλισμένο κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης για εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και τεχνίτες που χρειάζονται ένα εύχρηστο υλικό για τη συγκόλληση και την επικάλυψη θερμομονωτικών πλακών, προσφέροντας πολύ καλή πρόσφυση, ελαστικότητα και υψηλές μηχανικές αντοχές.

Σε συνδυασμό με το υαλόπλεγμα VITEXTHERM, χρησιμοποιείται ως οπλισμένο κονίαμα για την επικάλυψη πλακών από διογκωμένη ή εξηλασμένη πολυστερίνη, καθώς και πλακών από ανόργανες ίνες, όπως ο πετροβάμβακας. Η ινοπλισμένη σύνθεσή του συμβάλλει στη δημιουργία ανθεκτικής και ομοιόμορφης επιφάνειας, ενώ η καλή εργασιμότητα διευκολύνει την ανάμιξη και την εφαρμογή του.

Το GNK 20W EASY μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη συγκόλληση των θερμομονωτικών πλακών στις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων. Η πολύ καλή πρόσφυση στο υπόστρωμα και στα μονωτικά υλικά, σε συνδυασμό με την ελαστικότητα και την αντοχή του στον χρόνο, το καθιστούν κατάλληλο για ολοκληρωμένες εφαρμογές θερμοπρόσοψης. Είναι πιστοποιημένο με σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 998-1.

Τι περιλαμβάνει

Συσκευασία με 25 kg λευκού ινοπλισμένου κονιάματος.

Γιατί να επιλέξετε το GNK 20W EASY;

Προσφέρει πολύ καλή πρόσφυση, ελαστικότητα, αξιόπιστες μηχανικές αντοχές και εύκολη εφαρμογή. Η χονδρόκοκκη υφή του είναι κατάλληλη για τη δημιουργία οπλισμένης στρώσης με υαλόπλεγμα, ενώ η δυνατότητα χρήσης του και ως κόλλα θερμομονωτικών πλακών επιτρέπει την κάλυψη διαφορετικών σταδίων της εφαρμογής με ένα μόνο προϊόν.

Ενδεικτικές εφαρμογές

  • Συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών σε εξωτερικές επιφάνειες κτηρίων.
  • Επικάλυψη πλακών από διογκωμένη πολυστερίνη.
  • Επικάλυψη πλακών από εξηλασμένη πολυστερίνη.
  • Εφαρμογή σε πλάκες πετροβάμβακα και άλλων ανόργανων ινών.
  • Δημιουργία οπλισμένης αντιρρηγματικής στρώσης με υαλόπλεγμα VITEXTHERM.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού