ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων

ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΑΚΡΥΛΙΚΟ AΔΙΑΒΡΟΧΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ - ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ DUROVIT -1LT

DUROVIT
DUROVIT
Κωδικός: 1016
Κατασκευαστής: Vitex
Κατηγορίες: ασταρια-και-υποστρωματα-τοιχων
Εισαγωγή Εμβαδού
m2
Εκτιμώμενη Ποσότητα:
 τμχ.
Σημείωση:
Η εκτιμώμενη ποσότητα είναι ενδεικτική και υπολογίζει την ποσότητα που χρειάζεστε για να καλύψετε τα τετραγωνικά που έχετε δηλώσει. Αν θέλετε βοήθεια καλέστε μας στο 210 6105428.

Διαφανές ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτου. Αδιαβροχοποιεί τις επιφάνειες και επιτρέπει τη διαπνοή τους. Έχει άψογη πρόσφυση, διεισδύει σε πορώδεις επιφάνειες και αποτελεί ιδανικό υπόστρωμα για τελική βαφή με ακρυλικά και πλαστικά χρώματα.

1016
5,00 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το Durovit είναι διαφανές ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτου, που αδιαβροχοποιεί και επιτρέπει στις επιφάνειες να «αναπνέουν». Παρουσιάζει ισχυρή πρόσφυση και διεισδύει σε πορώδεις επιφάνειες, όπως σοβάς, εμφανές μπετόν, τούβλα, γυψοσανίδες, κ.λ.π., καθώς επίσης και σε επιφάνειες βαμμένες με ασβέστη ή κόλλα. Εμφανίζει μεγάλη αντοχή στην υγρασία και είναι ιδανικό για επιφάνειες που πρόκειται να βαφούν με υδατοδιαλυτά χρώματα (πλαστικά, ακρυλικά, μονωτικά, relief, κ.λ.π.).

• Αδιαβροχοποιεί
• Άψογη πρόσφυση
• Σταθεροποιεί υδροχρωματισμένες επιφάνειες
• Ιδανικό για τελική βαφή με ακρυλικά & πλαστικά χρώματα

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διαφανές.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, υπόλοιπα μούχλας ή τυχόν σαθρά υλικά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία στρώση με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless. Για εφαρμογή σε τοίχους, αραιώνεται έως 100% με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και για ταράτσες έως 30%. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 1 ώρα και επαναβάφεται μετά από 4-6 ώρες με πλαστικά ή ακρυλικά χρώματα Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό Πινέλου Τ 300 και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

  

Υγρό και ατμοί εύφλεκτα •Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. •Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο •Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα •Μακριά από παιδιά •Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε •Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. • Φυλάσσεται κλειδωμένο. •Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους εθνικούς και τοπικούς κανονισμούς. Περιέχει Υδρογονάνθρακες, C9-C11, n-αλκάνια, ισοαλκάνια, κυκλικοί, <2% αρωματικοί. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού