βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

GUMILAK ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Λευκό 5 lt

GUMILAK ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Λευκό 5 lt
GUMILAK ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΩΝ Λευκό 5 lt
Κωδικός: 3047
Κατασκευαστής: Vechro
Κατηγορίες: βερνικοχρωματα-και-υποστρωματα-διαλυτου

ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

3047
31,60 €
Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%
με ΦΠΑ Χρόνος παράδοσης προϊόντων χωρίς στοκ που επιτρέπονται οι προ-παραγγελίες

Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€
Έχετε απορίες για το προϊόν;
Ρωτηστε τον ειδικό στο chat.
Άμεση Παράδοση
Τα φέρνουμε στην πορτα σας με δικά μας μέσα.
Ευκολίες πληρωμής με πιστωτική κάρτα
Mε αγορές άνω των 150€

Περιγραφή

Αστάρι μεταλλικών επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την απομόνωση λεκέδων και ρύπων σε ξυλεία και τοιχοποιία. Διατίθεται σε λευκό και γκρι.

Υπόστρωμα βασισμένο σε συνθετικές ρητίνες, με χαμηλή περιεκτικότητα σε VOC και χαμηλότερη οσμή κατά την εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για το αστάρωμα μεταλλικών επιφανειών και για την απομόνωση λεκέδων σε επιφάνειες τοίχων-οροφών ή/και ξύλων. Έχει πολύ καλή πρόσφυση, δουλεύεται μαλακά, απλώνει θαυμάσια, τρίβεται εύκολα και επαναβάφεται γρήγορα με πλαστικά-ακρυλικά χρώματα ή βερνικοχρώματα.

Απόδοση 14-18 m²/lt ανά στρώση.

Αραίωση Έως 4 % σε όγκο με διαλυτικό WHITE SPIRIT για εφαρμογή με πινέλο ή ρολό, για εφαρμογή με πιστόλι airless έως 4% σε όγκο με Διαλυτικό Νο 1 της VECHRO.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες από σκόνες, λάδια, παλαιά χρώματα, σαθρά κομμάτια, σκουριές κ.λπ. Γυαλοχαρτάρετε καλά και καθαρίστε από τις σκόνες. Για αντισκωριακή προστασία σε μεταλλικές επιφάνειες, συνιστάται πρώτα η εφαρμογή μιας στρώσης αντισκωριακού OXIDOL. ΕΦΑΡΜΟΓΗ Αναδεύουμε καλά πριν την χρήση. Εφαρμόζουμε μία ή δύο στρώσεις Gumilak Metal Αστάρι ομοιόμορφα. Ως τελικό χρώμα μπορούμε να εφαρμόσουμε κατά περίπτωση Gumilak Metal, Smaltolux extra ή οποιαδήποτε ριπολίνη της VECHRO. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ Κατά την διάρκεια της εργασίας διατηρείτε τα εργαλεία «υγρά» μέσα στο δοχείο ή στη σκάφη με το χρώμα. Στραγγίξτε καλά το χρώμα από τα εργαλεία πίσω στο κουτί και καθαρίστε τα με διαλυτικό Νο1 της VECHRO, ζεστό νερό και σαπουνάδα. Εάν το χρώμα στεγνώσει φεύγει μόνο με ισχυρά απορρυπαντικά. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Θερμοκρασία 8 – 30οC και σχετική υγρασία χαμηλότερη από 80 %. Αντίξοες συνθήκες κατά την εφαρμογή μπορούν να αλλοιώσουν τις τελικές ιδιότητες του προϊόντος. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Αποθηκεύστε σε περιβάλλον δροσερό, προστατεύστε το υλικό από την παγωνιά και την έκθεση στον ήλιο. Μετά την εφαρμογή κλείστε καλά το δοχείο. Να ανακτάτε τα περισσεύματα χρώματος για να τα επαναχρησιμοποιήσετε.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχετικά προϊόντα

Αξιολογήσεις (0)

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών
Εφαρμογή Υπολογισμού